3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice otočily vývoj utkání


Branky


0

Vyrovnané utkání se dalo čekat na hřišti v Ředicích, které jsme nakonec mohli vidět. Domácí však měli v závěru utkání více štěstí a celé utkání otočili. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas moc nenabídl

První půle v Ředicích probíhala hodně vyrovnaně a moc šancí k vidění nebylo. V 15. minutě se Dědič snažil že třiceti metrů přelobovat Moravce. Nejprve to vypadalo tak, že míč doletí daleko za branku hostí, nicméně se snesl jen těsně za břevno a dá se to tak považovat za jisté ohrožení hostující branky. Ve 20. minutě se hosté dostali do protiútoku, který zakončoval Bank. Toho však skvělým zákrokem vychytal Kovařík a zabránil mu tak ve skórování. O dvě minuty později se Bank dostal do další šance, kdy chtěl z kraje šestnáctky přelobovat Kovaříka. Bohužel pro hostující tým svým lobem trefil hlavu jednoho z obránců, který míč odvrátil do bezpečí. To však bylo z první půle vše a do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí otočili nepříznivý vývoj

Druhý poločas začal v podstatě stejnou hrou jako ten první, ale pomalu a jistě se oba týmy začaly dostávat do šancí a v 58. minutě přišla první branka, kterou vstřelili hosté. O dvě minuty později bylo pro domácí ještě hůř, když se po závaru v domácí šestnáctce k odraženému míči dostal Bank a uklidil ho do odkryté branky. Řečany byl rázem ve vedení 2:0 a zdálo se, že je po zápase. V 65. minutě se do další šance hostů dostal Wiesner, který šel s míčem sám na brankáře Kovaříka, kterého však nastřelil do noh a z dobré příležitosti tak nic nevytěžil. V 68. minutě se domácí dočkali snížení, kdy se po rohovém kopu Hovorky hlavičkou pod břevno prosadil Valenta a snížil na 1:2. O tři minuty později se po standardní situaci ze strany míč odrazil na kraj šestnáctky, kde stál připravený Černý, který střelou pod břevno vyrovnal na 2:2. V 82. minutě domácí svůj obrat dokonali, kdy se po pohledné kombinaci a následném centru Dědiče k míči dostal Hrubý, který střílel na Moravce. Ten si s jeho střelou poradil, ale na následnou dorážku Kopy už byl krátký a domácí se tak dostali do vedení 3:2. Utkání skončilo stejným výsledkem a domácí tak mohli oslavovat tři body po skvěle otočeném utkání.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Myslím si, že kluci si zaslouží pochvalu, otočit výsledek ze stavu 0:2 na 3:2 chce hodně bojovnosti, kterou kluci dnes ukázali a zaslouží si pochvalu.

SK Řečany nad Labem 1920
Aleš Petrů (vedoucí týmu): Nešťastná porážka, dostali jsme hloupé góly po standardních situacích, kdy jsme si nepohlídali hráče a ti nás potrestali, ale myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát.



Sestavy


FK Horní Ředice
L. Kovařík [-] - M. Hrubý [-] (89. M. Machatý [-] ) , K. Jílek [-] (84. P. Šolta [-] ) , P. Dědič [-] , M. Horyna [-] , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] , P. Kopa [-] , D. Valenta [-]

SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - Š. Tichý [-] , L. Chára [-] , M. Tichý [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] (86. Z. Hrbek [-] ) , M. Wiesner [-] , F. Bank [-] , M. Kobera [-] (61. M. Moravec [-] ) , P. Moravec [-]

ŽK: 79. P. Kopa - 25. L. Chára , 71. M. Tichý .
Hráči zápasu: L. Kovařík , J. Zeman - F. Bank , M. Tichý .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Horníček Evžen - VANĚK Tomáš, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.