Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řečany svůj zápas zvládly bez potíží


Branky


0

Utkání, ve kterém byl favorit jasný a tím byli domácí Řečany. Po většinu zápasu byly Řečany lepším týmem a dokázaly si ho pohlídat. Podívejte se, jak utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli komfortní vedení

Do utkání jednoznačně lépe vstoupili domácí, kteří šli do vedení už ve druhé minutě utkání. Bank se dostal ke střele, kterou rozezněl břevno za zády Tučka. Míč se však odrazil do šestnáctky a po skrumáži se dostal k Martinu Tichému, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení. V 9. minutě se ke střele dostal hostující Komárek, ale svou střelu poslal nad branku Moravce. O pár minut později se k další střele hostů dostal ten samý hráč, ale opět nemířil přesně a střelu poslal vedle domácí branky. Ve 26. minutě se po centru z levé strany od Kobery do zakončení dostal Wiesner, který z prostoru mezi penaltou a malým vápnem, poslal míč za záda Tučka a zároveň poslal domácí do dvoubrankového vedení. Ve 33. minutě Martin Tichý zatáhl míč až k brankové čáře, odkud poslal přihrávku pod sebe, kterou se převzal Šimon Tichý a střelou k tyči zvýšil na 3:0. To bylo z první půle vše a domácí si z ní odnesli vcelku klidné vedení 3:0.

Druhý poločas nabídl branky na obou stranách

V druhém poločase jsme si na nějakou výraznější šanci museli počkat až do 68. minuty, kdy se do šance řítil Wiesner, který byl ve vápně faulován, a logicky byl nařízen pokutový kop. Toho se ujal sám faulovaný Wiesner a střelou doprostřed branky pod břevno gólmana Tučka překonal a zajistil tak domácím vedení 4:0. O pět minut později se ke střele dostal Bank, který nastřelil tyč, od které se míč odrazil do náruče Tučka. V té samé minutě se ke střele dostal Martin Tichý, který z kraje šestnáctky nastřelil břevno hostující branky. V 79. minutě přišlo snížení ze strany hostů, kdy se po přihrávce od Dostála prosadil Matucha a upravil tak stav utkání na 4:1. Stav utkání zůstal do jeho konce nezměněný a domácí si své vedení dokázali pohlídat a ze zápasu si odnesli víceméně povinné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
Aleš Petrů (sekretář): Vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli mírně lepší, výsledek moc hře neodpovídá. Na to, že jsou Chroustovice poslední, tak nehráli nijak špatně, ale nedokázali si vytvářet pořádné šance.




Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - Š. Tichý [-] (72. J. Fofoňka [-] ) , L. Chára [-] , M. Tichý [-] (79. R. Krejčík [-] ) , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] (79. Z. Hrbek [-] ) , M. Wiesner [-] , F. Bank [-] , M. Kobera [-] (56. M. Moravec [-] ) , P. Moravec [-]

SK Chroustovice
P. Tuček [-] - A. Mazánek [-] , J. Tomášek [-] , M. Dostál [-] , P. Derka [-] (73. T. Matucha [-] ) , Z. Krejbich [-] , O. Demeter [-] , L. Komárek [-] , T. Hermann [-] , P. Horčička [-] (79. J. Rejman [-] ) , J. Dvořák [-]

ŽK: 28. L. Hostinský , 44. F. Bank , 58. M. Moravec , 82. P. Moravec - 58. P. Horčička , 64. A. Mazánek .
Hráči zápasu: M. Tichý , M. Wiesner .
Místo: tráva. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - MORÁVEK David, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.