Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohovládova Bělá potvrdila formu a drží první místo


0

Rohovládova Bělá hostila Řečany a určitě si chtěla po tomto zápase chtěla udržet první místo a dosavadní neporazitelnost, na to jak se domácím vedlo se můžeme spolu podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly a remíze po prvním poločase

Domácí byli ze začátku tím lepším týmem a ukázalo se to hned ve 14.minutě. Sokol měl míč na noze, zasekl ho, otočil se s ním a krásně ho přihrál na pravou stranu Bakulemu, který se s tím nepáral a prostřelil gólmana hostů. Hosté se však nenechali rozhodit a šli si za vyrovnáním, to přišlo v minutě 28. , kdy se po dlouhém autu dostal k hlavičce Hostinský a dokázal dopravit míč za záda Zavřela, srovnal tak na 1:1. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale další gól si připsali domácí a to když si Starý navedl míč na střelu, gólman ji pouze vyrazil do míst kde stál připravený Chovanec a ten neměl problém s doklepnutím míče do prázdné brány. Vyrovnání na sebe však nenechalo dlouho čekat a po pěti minutách se ho hosté dočkali a to po chaosu ve vápně domácích. Míč se z chumlu hráčů odrazil k pravé tyči kde stál připravený Moravec a svým gólem dokázal vyrovnat na 2:2. Převahu v prvním poločase měli domácí, do kabin se však šlo za remízového stavu 2:2.

Penalta i vyloučení, v druhé půli jsme mohli vidět vše

Druhý poločas už byl víceméně pod taktovkou domácího týmu. Po dvaceti minutách se do gólové šance dostal Čásenký. Šance byla podobná té z 39.minuty, Starý vystřelil na gólmana, který střelu opět vyrazil pouze před sebe, do míst kde stál Čásenský a ten doklepl míč do brány. V 69.minutě byla po faulu Tamchyny nařízena penalta ve prospěch hostů. K míči se postavil Martin Tichý, míč směřoval k pravé tyči, ale Zavřel vynikajícím zákrokem dokázal míč vyrazit a svůj tým podržel. V 73. minutě, dá se říct v podstatě z protiútoku dokázali opět skórovat domácí. Kotajný si krásně povodil dva z hostujících obránců, ve vápně si dokázal přichystat palebnou pozici a vystřelil, gólman opět míč pouze vyrazil a jak už jsme si zvykli, tak Čásenský stál opět tam kde měl a míč do branky dopravil. Na řadu však přišla zajímavá situace, která domácím velmi pomohla a to vyloučení jednoho z hostujících hráčů. Po komentáři směrem k výkonu rozhodčích dostal žlutou kartu kapitán hostů Tichý, tomu ale jedna žlutá nestačila a za zakopnutí míče dostal po první žluté hned druhou a šel předčasně do sprch. Domácí si pak už své vedení hlídali a mohli ho dokonce ještě navýšit, když se do šance dostal Starý, ale trefil pouze břevno. Rohovládova Bělá tak doma zvítězila nad hosty z Řečan 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rohovládova Bělá
Sokol Rohovládova Bělá - Josef Radouš (předseda klubu): Pro nás to byl těžký zápas, už jen z toho důvodu, že nám chybělo několik hráčů a museli jsme doplňovat z B týmu. Nakonec se pro nás utkání vyvinulo dobře a dokázali jsme vyhrát.

SK Řečany nad Labem 1920
SK Řečany nad Labem 1920 - Aleš Petrů (vedoucí týmu): Myslím, že jsme neodehráli nejhorší utkání. Bělá nás nějak výrazně nepřehrávala, nicméně zlomovým okamžikem byla neproměněná penalta a následný gól z protiútoku, červená karta byla už jen poslední hřebíček do rakve.



Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
L. Zavřel [-] - O. Havelka [-] , M. Starý [-] , P. Tamchyna [-] , J. Bakule [-] , M. Žoček [-] , J. Kotajny [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] , J. Čásenský [-]

SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - V. Štěpánek [-] , M. Moravec [-] , L. Chára [-] , M. Tichý [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , P. Linhart [-] , M. Kobera [-] , Š. Tichý [-] , P. Moravec [-]

ŽK: 70. P. Tamchyna - 52. L. Hostinský , 75. M. Moravec , 75. M. Tichý . ČK: 75. M. Tichý .
Hráči zápasu: P. Deutsch - L. Hostinský .
Místo: tráva. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Zita Miloslav - HALDA Petr, JEHLÁR Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.