4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tříbodový zápas Chroustovic


Branky


0

Do Chroustovic, které oba předchozí zápasy remizovali přijeli hosté z Cerekvice, ti dokázali v minulém kole zvítězit, ale v Chroustovicích narazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně patřil domácím

Už úvod nám naznačil to, jak bude zápas probíhat celý, domácí Chroustovice do zápasu vlétli a šli si pro 3 body, které podle předvedeného výkonu chtěli získat už od první minuty.První branku za domácí zaznamenal Uhlíř, když v 8. minutě po chybě hostí na půlící čáře převzal míč Tomášek a posunul ho na  zakončujícího Uhlíře, který zakončoval na vzdálenější tyč podél brankáře, ten se střelou nemohl nic dělat a domácí se mohli radovat z první branky.První poločas se nesl stále ve stejném duchu a to byla jasná převaha domácích, kteří se po zhruba dvaceti minutách dostali do další šance, kdy se po nedůrazné hře hostujícího obránce u lajny dostali domácí k centru, který šel na kraj malého vápna kde stál zcela nehlídaný Komárek a hlavou překonal golmana Kutu a stanovil tak stav zápasu na 2:0. Prakticky za pár minut po druhém golu přišel i gol třetí a to po akci jako přes kopírák,kdy se po opětovné chybě krajního obránce dostali domácí k centru ze strany, který byl směřován na prostor penalty kde stál opět osamocený hráč domácích, konkrétně Derka a hlavičkou celou akci zakončil a dostal domácí do klidného vedení 3:0.

Do konce poločasu se domácí k žádné další golové šanci nedostali a poločas tak skončil jasným výsledkem 3:0 pro domácí.

Chroustovice si své vedení pohlídaly

Kdyby někdo čekal, že se hosté po špatném prvním poločase ve svém výkonu rapidně zlepší, tak by se mýlil, protože už od začátku druhé půle byl obraz hry víceméně stejný a hosté se k žádné vážnější šanci nedostávali a to i díky skvělému výkonu domácího obránce Horčičky, který výborně zastavoval útoky hostů a prakticky je do žádné šance nepustil.Hosté však do 70. minuty byli schopní s domácími alespoň držet krok,ale od 70.minuty už domácí zápas ovládali.V 77. minutě se po hlavičkovém souboji na kraji hostující obrany dostal do šance Derka,který souboj vyhrál a poskakující míč doběhl na hranici šestnáctky, kde mu situaci ulehčil vyběhnuvši golman, kterého bez zaváhání přehlavičkoval a dal svůj druhý gol v zápase.

Domácí si své vedení poctivě hlídali a hosty už k ničemu nepouštěli a zcela zaslouženě si dokráčeli pro 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Chroustovice - Jaroslav Bečička (sekretář klubu): Byli jsme lepším mužstvem až na výpadek v druhém poločase kdy sme přenechali iniciativu hostím.Od 70.minuty jsme opět zápas kontrolovali a zaslouženě vyhráli.

TJ Slavoj Cerekvice
Cerekvice - Tomáš Kusý (místopředseda klubu): V první půli jsme se prakticky k ničemu nedostali,zbytečně jsme ztráceli balony a domácí nás v čele se skvěle hrajícím Tomáškem dokázali za naše chyby trestat.V druhé půli jsme náš výkon trochu zlepšili, ale od 70. minuty už kontrolu nad zápasem opět převzali domácí a 3 body si tak zasloužili.



Sestavy


SK Chroustovice
P. Tuček [-] - P. Horčička [-] , Z. Krejbich [-] , L. Komárek [-] , J. Dvořák [-] - T. Štěch [-] (50. T. Matucha [-] ) , M. Lebeda [-] , J. Tomášek [-] - J. Uhlíř [-] , P. Derka [-] (84. P. Doubravský [-] ) , T. Hermann [-]

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kuta [-] - L. Pachta [-] (76. P. Novotný [-] ) , M. Kříž [-] , M. Šeda [-] - J. Růžek [-] , M. Hovorka [-] (48. P. Žukovský [-] ) , Z. Lorenc [-] , J. Vostrčil [-] , R. Pražák [-] - P. Malý [-] (80. F. Pražák [-] ) , M. Brychta [-] (41. D. Uher [-] )

ŽK: 75. M. Lebeda - 40. R. Pražák , 51. D. Uher .
Hráči zápasu: J. Tomášek - P. Malý .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Halda Petr - UJEC Jiří, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.