1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov si s Prosečí dokázal poradit


Branky


0

Nejočekávanější zápas podzimu se odehrál na hřišti v Proseči, kam zavítal lídr tabulky z Dobříkova. Jak celé utkání probíhalo? Na to se můžete podívat právě zde!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříkov si zajistil solidní vedení

První branka utkání přišla ve 14. minutě, kdy se k míči dostal hostující Vaněk, obešel jednoho z domácích obránců a tečovanou střelou překonal Lampárka a poslal tak hostující Dobříkov do vedení. O dvě minuty později bylo pro domácí ještě hůř, když hosté zahrávali přímý volný kop z kraje šestnáctky. K němu se postavil Ševčík, který krásnou střelou obstřelil zeď a poslal Dobříkov do dvoubrankového vedení. O pouhou minutu později však domácí dokázali snížit. Po centru ze strany se k míči dostal Mareš, který těsně před gólmanem špičkou nazdvihl míč, kterým Novotného přehodil. V 19. minutě se po narážečce s Marešem ke střele dostal Macháček, který jen těsně minul Novotného branku. O minutu později se ke střele z dvaceti metrů odhodlal hostující Ševčík, jehož pokus domácí brankář Lampárek vytáhl na tyč. Ve 38. minutě hosté své vedení navýšili, když se po centru a následné skrumáži dokázal v pádu prosadit Svoboda, který zvýšil na 1:3. První poločas skončil za stavu 1:3 a do kabin se tak lépe odcházelo hostům.

Hosté si výhru ještě pojistili

V 58. minutě se ke střele z osmadvaceti metrů odhodlal Horníček, ale svou střelu nezamířil mezi tři tyče a těsně minul branku domácích. V 65. minutě se k hlavičce z prostoru penalty dostal po Ševčíkově centru Karela, který chladnokrevně zakončil a zvýšil na 1:4. V 81. minutě přišla poslední zajímavá situace celého utkání a bylo to vyloučení domácího gólmana Lampárka. Ten se po přihrávce jednoho z obránců dostal k míči a chtěl udělat kličku Rydvalovi, který ji však vystihl a dostal se k míči. Lampárkovi nezbývalo nic jiného než si nechat dát gól nebo Rydvala zastavit. Rozhodl se pro druhou možnost, Rydvala stáhl k zemi a za svůj zákrok byl po právu „odměněn“ červenou kartou a předčasně tak musel odejít do sprch. To bylo z celého utkání vše, Dobříkovští zápas podzimu zvládli lépe a po výhře 4:1 se osamostatnili na čele tabulky.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Roman Stibůrek (trenér): Soupeř byl dnes lepší, byli více na balónu. My jsme se snažili hrozit spíše z protiútoků, ale na Dobříkov to dnes nestačilo a ten tak zaslouženě vyhrál.

TJ Sokol Dobříkov
Jiří Němeček (asistent trenéra): Od utkání se čekalo dost, do Proseče jsme jeli s pokorou. V celém utkání jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - M. Hromádka [-] , T. Mareš [-] , M. Marek [-] (85. Z. Kunhart [-] ) , J. Marek [-] , M. Vopařil [-] , V. Koutný [-] (64. M. Jeřábek [-] ) , Z. Marek [-] (46. F. Šplíchal [-] ) , P. Macháček [-] , J. Dvořák [-] , J. Volf [-] -

TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - A. Karela [-] , M. Dostál [-] , P. Horníček [-] , D. Jandera [-] , T. Csernyanszky [-] - J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] (85. L. Houžvička [-] ) - L. Rydval [-] (69. J. Rychtařík [-] ) , Z. Ševčík [-]

ŽK: 64. J. Volf , 77. M. Hromádka - 41. J. Svoboda , 50. L. Rydval . ČK: 81. J. Lampárek .
Hráči zápasu: J. Volf - L. Novotný , D. Jandera , T. Csernyanszky .
Místo: Proseč. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Morávek David - KLÍMA Miroslav, NĚMEČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.