3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řečany svůj zápas s přehledem ovládly


Branky


0

Dalo se očekávat vyrovnané utkání, nade všechny předpovědi však utkání lépe zvládli domácí, kteří v celém zápase předvedli lepší výkon. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řečany šly do vedení

Do první šance utkání se dostali domácí, když se ve 3. minutě na malém vápně hostů k míči dostal Hostinský, jehož střelu z brankové čáry vykopl jeden z obránců přímo ke Koberovi, který z ještě lepší pozice než Hostinský branku úplně minul a zahodil tak obrovskou šanci hned v úvodu zápasu. V 18. minutě se po přihrávce Hostinského ke střele dostal Michael Moravec, jehož střelu Kramařík vyrazil na roh. Ve 24. minutě se hostující Kuchta s míčem probojoval až do šestnáctky, kde mu jeho střela byla zblokována na rohový kop. Ve 30. minutě Hostinský obdržel přihrávku z levé strany od Wiesnera a z kraje šestnáctky poslal přízemní střelu k tyči, kterou Kramaříka překonal a poslal domácí do vedení. Ve 39. minutě se do úniku dostal hostující Vácha, kterého však pozorný Moravec vychytal a jeho střelu vyrazil na roh. O minutu později domácí Hostinský fauloval ve vlastní šestnáctce a logicky byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Dostál, ale jeho střelu na levou stranu mu Moravec vystihl a zlikvidoval ji. To bylo z první půle všechno a ta tedy skončila výsledkem 1:0.

Domácí přidali dvě branky

Druhý poločas byl na šance poměrně strohý a nenabídl nám moc vyložených šancí, ale mohli jsme vidět hned dva góly. V 70. minutě se po standardní situaci zahrávané Hostinským k hlavičce dostal Bank, kterou umístil na zadní tyč a poslal domácí do dvoubrankového vedení. V 78. minutě se do vápna hostů dostal Hrbek, který se dostal i do zakončení, ale jeho slabou střelu k tyči Kramařík pokryl. V 88. minutě přišla poslední branka celého utkání, kterou vstřelil Hostinský. Ten s míčem prošel přes tři hráče hostů a celou akci zakončil střelou zevnitř šestnáctky, kterou Kramaříka překonal a zvýšil na konečných 3:0. Utkání skončilo za stavu 3:0 a radost z bodů tak měli domácí.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
Aleš Petrů (sekretář): Navázali jsme na dobrý výkon ze zápasu s Dobříkovem. Podržel nás Pavel Moravec, který vychytal penaltu a my jsme poté dokázali vedení navýšit a získat tři body.




Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - F. Bank [-] (74. Z. Hrbek [-] ) , Š. Tichý [-] , M. Moravec [-] , L. Chára [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , M. Wiesner [-] , M. Kobera [-] (63. R. Krejčík [-] ) , P. Moravec [-]

SK Stolany
L. Kramařík [-] - O. Novotný [-] , M. Hluchník [-] , M. Starý [-] - L. Fríbl [-] , T. Vávra [-] , J. Hýl [-] (79. R. Ceral [-] ) , J. Kuchta [-] , J. Vácha [-] - L. Dostál [-] (67. M. Ždímal [-] ) , D. Bakeš [-] -

ŽK: 29. L. Hostinský , 41. V. Štěpánek , 75. Z. Hrbek , 85. R. Grande - 5. J. Hýl , 81. M. Starý , 88. L. Kramařík .
Hráči zápasu: P. Moravec , P. Moravec , L. Hostinský .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Myška Roman - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.