4:2
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si doma s Lanškrounem poradila


Branky


31. J. Šmolík , 34. M. Matoulek , 39. M. Matoulek (p.) , 45. J. Ježek - 63. L. Krejsar , 68. L. Krejsar
0

Domácí Jiskra už potřebovala opět naplno bodovat a na to, jak se jim v utkání vedlo se můžete podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra si vytvořila solidní náskok

První šanci utkání měli hosté, když se v 6. minutě uvolnil Jedlínský, který ze sedmnácti metrů střílel vedle. V 15. minutě Marek rozehrál standardní situaci na Krejsara, který míč posunul na Jaroše a ten z prostoru penalty střílel, ale s jeho střelou si Šnevajs poradil a dokázal ji vyrazit. V 17. minutě Doležal utekl po pravé straně, dostal se do zakončení, ale jeho křižná střela zamířila těsně vedle tyče. Ve 30. minutě se po rohové kopu domácích k hlavičce dostal Josef Ježek, který však těsně minul branku Hrabáčka. O minutu později po levé straně zatáhl míč Matoulek, dostal se s ním do vápna, kde vystřelil, ale jeho střelu mu Hrabáček dokázal vyrazit. Naneštěstí pro hostující tým střelu vyrazil pouze na kopačky Šmolíka, který míč doklepl do prázdné branky a poslal domácí do vedení. O tři minuty později dostal Šmolík míč do běhu od Pauluse, se kterým se dostal až před Hrabáčkovu branku, kde ještě přihrál Matoulkovi a ten se zakončením do odkryté branky problém neměl a zvýšil na 2:0. Ve 39. minutě došlo k faulu na Šmolíka v hostující šestnáctce, za což byl nařízen pokutový kop pro domácí tým. K tomu se už klasicky postavil Matoulek, který ho střelou k levé tyči proměnil a zvýšil na 3:0. Ve 40. minutě se k další hlavičce po rohovém kopu domácích dostal Ježek, ale stejně jako v prvním případě, tak i teď Hrabáčkovu branku minul. Ve 45. minutě z levé strany centroval Vyšohlíd, který propadl vápnem až na zadní tyč k Ježkovi, který z velkého úhlu míč poslal pod Hrabáčkovo břevno a zvyšoval tak na 4:0. To bylo z prvního poločasu všechno a do kabiny se tak lépe odcházelo domácím, kteří si z něj odnesli slušné vedení 4:0.

Dva góly hostů na body nestačily

V 63. minutě Jaroš svou skvělou kolmicí našel Krejsara, který se s míčem dostal až před brankáře Šnevajse, kterého svou střelou k tyči překonal a snížil tak na 4:1. O pět minut později se uvolnil hostující Černušák, který svou přihrávkou našel opět Krejsara. Ten se s míčem vydal opět směrem k Šnevajsovi, kterého stejně jako v prvním případě prostřelil, ale tentokrát snižoval na 4:2. O minutu později přišla poslední šance celého utkání, kdy se po Kristkově autu k míči dostal Jarošovi, který ho nacentroval na penaltu Krejsarovi a ten hlavou jen těsně minul  Šnevajsovu branku. Utkání skončilo za stavu 4:2 a ze tří bodů se tak radovali domácí.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
Roman Valčík (vedoucí týmu): Hráli jsme kolektivně a myslím si, že i pohledný fotbal. Hlavně v prvním poločase jsme předvedli skvělý výkon a zaslouženě jsme vyhráli.

FO Lanškroun B
Milan Růžička (trenér): Chtěl bych pochválit tým za bojovný výkon, kdy se ani za stavu 4:0 nevzdali a zabojovali. Domácí však byli dnes lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FC Jiskra 2008
T. Šnevajs [-] - M. Loufek [-] , D. Dostál [-] , J. Pařízek [-] (61. R. Babic [-] ) , J. Ježek [-] - T. Vyšohlíd [-] (90. Š. Votoupal [-] ) , M. Matoulek [-] , D. Paulus [-] (46. M. Maleček [-] ) - J. Dušek [-] , J. Šmolík [-] - J. Koreň [-]

FO Lanškroun B
L. Hrabáček [-] - J. Jaroš [-] , L. Krejsar [-] , J. Jedlínský [-] , J. Marek [-] (46. D. Kristek [-] ) , M. Farkaš [-] , O. Doležal [-] , O. Kučera [-] (61. T. Černušák [-] ) , L. Vacek [-] , O. Macháček [-] , P. Petruň [-]

ŽK: 35. J. Šmolík - 52. O. Doležal , 79. D. Kristek , 83. L. Krejsar .
Hráči zápasu: M. Matoulek , J. Šmolík - L. Krejsar .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kunc František - FORMÁNEK Daniel, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.