Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd deklasoval Loučku na jejím hřišti


Branky


0

Horní Újezd měl v posledních kolech dobré výsledky a předváděl slušnou hru. Povedlo se mu to i v tomto zápase? Na to se podívejte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkrat dvou domácích hráčů

Ve 13. minutě měli hosté výhodu v podobě standardní situace z rohu velkého vápna domácích, které se ujal Lukáš Pechanec. Ten střílel na zadní tyč, kam míč zcela nedotčen prošel a zapadl k tyčce Rekovi branky. Ve 34. minutě hostující Fógl po jednom ze soubojů upadl na zem a probíhající Kolář mu šlápl do obličeje. Takové věci nemají ve fotbale co dělat a Kolář za to byl po zásluze potrestán červenou kartou a šel předčasně do sprch. O pouhé tři minuty přišla další červená karta domácích, kterou po tvrdém faulu zezadu na Patrika Prokopa viděl Bubeník. V 39. minutě přišla druhá branka hostů, kterou po špatně sehrané ofsajd pasti domácích a následném úniku vstřelil Chadima a zvýšil tak na 0:2. To bylo z prvního poločasu všechno, hosté si z něj odnesli dvoubrankové vedení, zatímco domácí do kabiny odcházeli už jen v devíti.

Hosté si tři body ohlídali

V 55. minutě se po centru Radka Prokopa k dorážce dostal Kusý, který křižnou střelou překonal Reka a zvýšil na 0:3. V 73. minutě se na zadní tyči po centru Patrika Prokopa dostal Kmošek, který míč doťuknul do odkryté branky a zvyšoval tak na 0:4. O pouhou minutu později se hosté radovali znovu, když se po individuální akci Kusý dostal až do domácí šestnáctky, kde svou střelou k tyči překonal Reka a navýšil vedení hostů na 0:5. V 85. minutě v domácí šestnáctce došlo k faulu na Motyčku, za který byl odpískán pokutový kop. Toho se ujal Lukáš Pechanec, který ho střelou k levé tyči proměnil a tančil tak konečné skóre 0:6.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



TJ Horní Újezd
Ing. Zdeněk Bednář (trenér): Úroveň utkání neodpovídala ani okresnímu přeboru, což bylo způsobeno vyloučením domácích dvou hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Rek [-] - D. Blecha [-] , K. Jochec [-] (76. P. Bouček [-] ) , L. Kolísek [-] (80. R. Ruml [-] ) - D. Křivánek [-] (65. P. Novotný [-] ) , J. Bubeník [-] , J. Šmíd [-] , J. Marván [-] - P. Chromý [-] , M. Sedláček [-] , J. Kolář [-]

TJ Horní Újezd
P. Škeřík [-] - J. Faltys [-] , J. Fógl [-] , J. Beneš [-] - P. Prokop [-] , R. Prokop [-] (67. V. Motyčka [-] ) , J. Pechanec [-] , L. Pechanec [-] , V. Lněnička [-] (46. J. Kmošek [-] ) - T. Chadima [-] , M. Kusý [-] -

ŽK: 23. J. Marván , 30. J. Kolář , 73. K. Jochec , 79. P. Chromý , 82. P. Bouček - 26. V. Lněnička . ČK: 34. J. Kolář , 37. J. Bubeník .
Hráči zápasu: M. Kusý , L. Pechanec .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Smola Vojtěch - JANSA Adam, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.