2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka urvala cenný bod


Branky


0

Utkání, ve kterém bylo jasným favoritem Jablonné. Loučka se však poprala o body a Jablonnému nedala nic zadarmo. Podívejte se na to, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl branky na obou stranách

Ve 4min. se uvolnil domácí Šmíd, ale hostující golman pohotově zareagoval a šanci zmařil. Chromý ve 13 minutě dostává dlouhý centr a z první zkouší „pravačkou“ ohrozit golmana, ale trefuje jen tyč. O pár minut později má velkou šanci Kolář, ale neproměňuje. Větší šanci si vypracovali hosté až v 17min., ale domácí Pokorný skvěle zareagoval a chytl. Hosté domácí zatlačili, opět velká šance hostujících, ale naštěstí opět pokorný chytl velkou šanci. Ve 30min. hostující hráč na hraně ofsajdu běží sám na Pokorného, skvělým blafákem překonavá domacího brankáře a dostává hostující tým do vedení 1:0. Hostující celek má ve 35min. znovu velkou šanci, ale Pokorný vytáhl skvělým „semaforem“  střelu nad břevno. Ve 40min. po trestném kopu Neumanna se nejlépe zorientoval domácí Marván ve velkém vápně a snižuje na 1:1. První poločas tak skončil výsledkem 1:1.

Dva góly rozhodly o penaltovém rozstřelu

Ve druhém poločase Loučka ožila a Jablonné zatlačila, ale vyložené šance neproměňuje. Ve 48min. z 30metrů střílí domácí Neumann a mezi nohama prostřeluje hostujícího golmana a tím zvyšuje pro domácí tým na 2:1. V průběhu hry má Loučka obrovské šance, ale Kolář ani Chromý neproměňují. V 60min. Jablonné má obrovskou šanci, ale opět domácí Pokorný dokazuje svoji formu a nedá hostujícím šanci. Do 76minuty je zápas vyrovnaný, hraje se „nahoru dolu“. Šance mají obě mužstva, ale až v 77 má hostující útočník štěstí a po pátém odražení míče přímo k němu ( jak od golmana, tak snad i od všech obránců) proměňuje svoji šanci. Tím snižuje na 2:2. Až do konce zápasu se hraje vyrovnaný fotbal a remíza je zasloužená pro oba celky. Na své přišli i diváci a dočkali se pokutových kopů.

Jablonné penaltový rozstřel zvládlo

Penaltový rozstřel dopadl lépe pro hostující tým, tedy pro Jablonné, které ho zvládlo v poměru 6:7 a z utkání tak vytěžilo druhý bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Pokorný [-] - D. Blecha [-] , K. Jochec [-] (81. P. Bouček [-] ) , L. Kolísek [-] , J. Neumann [-] (87. T. Ruml [-] ) - J. Marván [-] , J. Bubeník [-] (70. P. Novotný [-] ) , D. Křivánek [-] , J. Šmíd [-] - P. Chromý [-] , J. Kolář [-] -

TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šlahora [-] - M. Uher [-] (77. M. Bednář [-] ) , J. Kyllar [-] , J. Čada [-] (60. L. Bednář [-] ) , J. Štruml [-] (66. J. Filip [-] ) - M. Lička [-] , L. Krejsa [-] , J. Uher [-] (70. T. Faltus [-] ) , D. Prokopec [-] (81. M. Kuvik [-] ) - D. Beneš [-] , J. Špaček [-] -

ŽK: 45. J. Kolář , 88. D. Křivánek - 36. D. Prokopec , 57. J. Šlahora .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krajčí Radek - KUNC František, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.