1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd v Kunčině urval tři body


Branky


43. J. Tlustoš - 40. M. Kusý , 67. M. Kusý
0

Nováček soutěže z Horního Újezdu se dočkal prvního tříbodového zápasu, kdo by ale čekal, že se ho dočká zrovna na hřišti v Kunčině. Pojďme se podívat jak celý zápas proběhl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla spravedlivou remízu

K prvnímu ohrožení branky došlo už ve druhé minutě, kdy se ke střele dostal hostující Beneš, ten však svou střelu nedokázal umístit mezi tři tyče. V 5.minutě se domácím nabídla možnost volného přímého kopu, ten rozehrál Spálenský, který se snažil najít Šmehlíka, míč však skončil v autu. O pár minut později se do velké šance dostal hostující Chadima, který po levé straně unikl domácí obraně, skvěle jej zakřižoval Eliáš. Chadima se i přes to dostal ke střele, ta však mířila nad branku. V 11.minutě si po levé straně vedl míč Kusý a předkládal přihrávku do středu. Ještě předtím než se k ní stačil dostat někdo z hostů, ji domácí Švanda odvrátil na rohový kop. V 17.minutě se skvěle uvolnil domácí Tlustoš, míč si dokázal navést na střelu, kterou však poslal úplně mimo branku. Ve 20.minutě došlo k závaru ve vápně hostí, střelu Šmehlíka stačil šikovně tečovat Hlubinka, ta se však neujala a k dorážce se dostal Tlustoš, bohužel i ta byla zblokována. Ve 26.minutě se do další, tentokrát obrovské příležitosti, dostal domácí Tlustoš. Po zaváhání v hostující obraně se dostal s míčem osamocen před gólmana Škeříka, ve své šanci však selhal a zamířil mimo branku. V 39.minutě domácí založili krásnou akci, kterou zakončoval Spálenský. Jeho střela byla však zblokována obětavě hrající obranou soupeře. V té samé minutě se hosté dostali do vedení, po hrubé chybě gólmana Hutiry, který poslal míč přímo na nohu Kusého a ten zvládl Hutiru obejít a zakončil do prázdné branky. O pár minut později, ve 43.minutě, dokázali domácí vyrovnat. Po autovém vhazování se k míči dostal Šmehlík, který míč posunul na střed Tlustošovi a ten prostřelil brankáře Škeříka. Poločas se poté už v klidu dohrál a do kabin se šlo za remízového stavu 1:1.

Újezd dokázal přidat branku a bral všechny body

Druhý poločas byl opět plný zajímavých situací a první přišla ve 49.minutě. Domácí zahrávali přímý volný kop, který Švanda poslal vysoko nad branku hostí. Domácí tým se velmi snažil zápas zvrátit na svou stranu, díky obrovské snaze vstřelit gól však přicházely nepřesnosti v rozehrávce. V 59.minutě poslal Švanda krásný dlouhý míč za obranu hostí na Spálenského, který se řítil sám na brankáře Škeříka. Škeřík však perfektně střelu pokryl a vyrazil ji na roh. V 66.minutě přichází rána pro domácí tým, v podobě druhé gólu hostů. Domácí Švanda minul dlouhý míč, který se dostal až na Krepla, ten ho chtěl odrazem od Prokopa zahrát do autu. To se Kreplovi nepovedlo a Prokop naservíroval nádhernou přihrávku na malé vápno, kde před skoro prázdnou branku stál Kusý a se zakončením problém neměl. O pár minut později byl v další šanci hostů opět Prokop, který zkoušel pozornost Hutiry střelou na přední tyč. Hutira byl pozorný a Prokopovu střelu dokázal vyrazit na roh. V 78.minutě se do další šance dostal domácí Tlustoš, který nikým neatakován střílel na Škeříka, ten se opět vytáhl s výborným zákrokem a Tlustošovu střelu pokryl. Poslední minuty jsou ze strany domácích velmi nervózní, nic se nedaří, všechny míče se odráží k soupeři. Série rohových kopů v posledních minutách k brance nevedou a domácí si připisují další domácí porážku. Snaha se nedá domácím upřít, hosté po celý zápas velmi aktivní a bojovní a z Kunčiny si odvezli své první tři body v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčina
Kunčina - Miroslav Kubín (vedoucí týmu): V utkání jsme si vytvořili spoustu šancí, které jsme trestuhodně zahodili a soupeř nás za to potrestal.

TJ Horní Újezd
Horní Újezd - Ing. Zdeněk Bednář (trenér): První zápas, ve kterém jsme nedostali na začátku gól. Z našich šancí jsme vytěžili maximum a můžeme slavit první tříbodové utkání.



Sestavy


TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - Z. Pešava [-] (46. D. Šir [-] ) , L. Švanda [-] , J. Krepl [-] - L. Eliáš [-] , T. Brychta [-] , J. Tlustoš [-] - Z. Šmehlík [-] , J. Spálenský [-] , Z. Hlubinka [-] (73. M. Šejnoha [-] ) - M. Kubín [-] (18. O. Brychta [-] )

TJ Horní Újezd
P. Škeřík [-] - L. Hájek [-] , J. Fógl [-] , J. Beneš [-] - L. Pechanec [-] , J. Pechanec [-] , V. Lněnička [-] , P. Prokop [-] - J. Kmošek [-] , T. Chadima [-] (59. L. Láznický [-] ) , M. Kusý [-]

ŽK: 24. Z. Pešava , 52. T. Brychta , 78. L. Eliáš , 83. O. Brychta - 30. J. Pechanec , 32. J. Kmošek , 56. T. Chadima , 90. L. Hájek , 90. P. Škeřík .
Hráči zápasu: J. Tlustoš - P. Škeřík , P. Prokop , M. Kusý .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: TROCHA Adam - VOJTA Jan, VAŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.