2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun se Semanínem ztratil bod


Branky


0

Dala se očekávat převaha domácích, ale skutečnost byla jiná. Utkání nemělo moc velkou fotbalovou kvalitu a došlo až na penalty. Podívejte se na celý průběh utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do první šance utkání se dostal domácí Hostovský, který střílel zpoza šestnáctky jen těsně nad Šenkýřovu branku. V 18. minutě přišla první branka po akci Hostovského, který míč poslal na pravou stranu Doležalovi a ten svým centrem našel Petruně, který už neměl těžkou práci a míč nohou usměrnil do branky a poslal tak domácí do vedení 1:0. O dvě minuty později se na pravé straně uvolnil Doležal a svou přihrávkou na malém vápně našel Faita, který těsně minul Šenkýřovu branku. Ve 22. minutě se ke střele dostal hostující Bednár, který svůj pokus zamířil těsně nad branku domácích. Ve 44. minutě hosté zahrávali rohový kop, který propadl až na zadní tyč k Flídrovi, který ho těsně minul a zahodil tak skvělou příležitost ke skórování. První poločas tak skončil lépe pro domácí, kteří si z něj odnesli vedení 1:0.

Hosté dokázali srovnat

V 56. minutě hostující Sokol svou přihrávkou vyslal Hajdariho, který se dostal až k Hrabáčkovi, kde svou střelu poslal těsně vedle jeho branky. O dvě minuty později z levé strany adresoval přihrávku Komínek, kterou si na kraji velkého vápna převzal jeden z jeho spoluhráčů a svou střelou těsně minul Šenkýřovu branku. V 59. minutě se na pravé straně uvolnil Fait, který poslal zpětnou přihrávku na Doležala a ten svou střelu zamířil pouze doprostřed branky hostů, kde si Šenkýř počkal a střelu v klidu zneškodnil. V 61. minutě se ke střele z kraje vápna dostal hostující Sokol, ale opět ji těsně minul. V 70. minutě domácí hráči špatně odkopli míč a ten se dostal k Hajdarimu, který střílel zpoza vápna. Jeho střela však byla ještě tečována a Hrabáčka tak přelobovala, hosté tak srovnali na 1:1. V 87. minutě se ke střele z dvaceti metrů odhodlal Komínek, ale jeho pokus mířící k tyči dokázal Šenkýř vyrazit na roh. Utkání skončilo za stavu 1:1 a šlo se na penalty.

Na penalty vyhráli domácí

Domácí si v penaltách vedli lépe a dokázali je vyhrát v poměru 7:6 a díky tomu si připsali druhý bonusový bod.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun B
Milan Růžička (trenér): Utkání nemělo moc velkou úroveň, výsledek odpovídá tomu, co proběhlo na hřišti. Za předvedený výkon si ani jeden z týmů výhru nezasloužil.




Sestavy


FO Lanškroun B
L. Hrabáček [-] - L. Fait [-] , M. Farkaš [-] (71. M. Malý [-] ) , O. Doležal [-] , L. Komínek [-] , D. Richtr [-] , T. Černušák [-] , L. Vacek [-] , O. Macháček [-] (85. P. Stasiowski [-] ) , P. Petruň [-] (78. J. Karlík [-] ) , R. Hostovský [-]

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - B. Sokol [-] , M. Švihálek [-] , M. Dvořák [-] , M. Šimek [-] , M. Špatenka [-] , M. Bednár [-] , P. Hajdari [-] , D. Flídr [-] , T. Herynek [-] , J. Mazal [-]

Hráči zápasu: P. Hajdari .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchomel Karel - MÁJEK Antonín, ČERMÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.