2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy v Jablonném braly dva body


Branky


0

Zápas podzimu nám nabídlo střetnutí domácího Jablonného a hostujících Libchav. Jak celé utkání dopadlo? Na to se můžete podívat právě zde!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl branky na obou stranách

První šance, která stála za zmínku přišla až ve 26. minutě, kdy se hosté dostali do vedení. Po standardní situaci z třiceti metrů zahrávané Ďurišem, se k hlavičce dostal Lžíčař a míč poslal za záda Šlahory a poslal tak Libchavy do vedení 1:0. V samotném závěru prvního poločasu přišlo vyrovnání domácích, když se po standardní situaci z pětatřiceti metrů dokázal po závaru prosadit Kyllar a míč procpal za Zemanova záda. Bylo vyrovnáno a do kabin se odcházelo za stejného stavu, tedy za stavu 1:1.

Druhý poločas dospěl až do penalt

V 61. minutě se hosté dostali opět do vedení po akci Pavláka, který obešel tři domácí hráče a adresoval přihrávku před prázdnou branku, kde stál osamocený Ďuriš. Ten už se zakončením moc práce a potíží neměl a poslal tak Libchavy do vedení 2:1. V 70. minutě se ke střele zevnitř šestnáctky dostal hostující Martinec, který však zamířil mimo Šlahorovu branku. V 76. minutě přišlo vyrovnání domácích, kdy se Beneš dokázal s míčem dostat až do vápna hostů, kde však upadl a míče se dotkl rukou. Rozhodčí to však neviděl jako něco, co by bylo v rozporu s pravidly a hru nechal pokračovat dále. Beneš se ihned znovu ujal míče a poslal ho za Zemanova záda, rázem bylo vyrovnáno a domácí byli opět ve hře. V 85. minutě přišla poslední akce utkání, ve které byl Ďuriš, ten se však zjevil sám před brankářem domácích, z čehož byl poněkud zaskočený a celou situaci vůbec nezakončil. Utkání skončilo za remízového stavu 2:2 a šlo se na penalty.

S penaltami si lépe poradili hosté

 Hosté v penaltovém rosztřelu dokázali zvítězit v poměru 3:4 a díky tomu si ze zápasu odnesli o bod více než domácí Jablonné.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Bylo to velmi bojovné a urputné utkání. Věděli jsme, že to nebude snadné, což se potvrdilo. V penaltách jsme měli více štěstí a díky tomu vezeme dva body.



Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šlahora [-] - M. Bednář [-] (76. M. Kuvik [-] ) , D. Prokopec [-] , J. Kyllar [-] , M. Uher [-] (46. J. Štruml [-] ) - P. Čermák [-] , O. Václavek [-] , D. Beneš [-] , M. Lička [-] - J. Špaček [-] (78. T. Faltus [-] ) , J. Filip [-] (46. L. Krejsa [-] ) -

TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Lžíčař [-] , P. Vaňous [-] , F. Motyčka [-] - T. Paukert [-] , M. Kopfštein [-] , D. Ďuriš [-] , V. Louda [-] - M. Martinec [-] (77. J. Kovář [-] ) , P. Pavlák [-] , D. Prášil [-]

ŽK: 38. M. Lička - 70. P. Pavlák , 76. P. Vaňous .
Místo: tráva. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - DVOŘÁK Petr, SCHÜCH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.