2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křičeň doma dokázala s Ostřešanama remízovat 2:2.


Branky


49. D. Biath , 89. D. Biath - 19. M. Fiala , 64. M. Závorka
0

V sobotním zápase přivítala domácí Křičeň pátý celek tabulky Ostřešany. Domácí to v tomto zápase neměli lehké. Museli hned dvakrát dotahovat jednobrankový náskok hostů a před 75 diváky se to domácím přece jen povedlo až  v samotném závěru zápasu. Jak se podařilo domácím dotáhnout náskok hostů se dozvíte v následujícím reportu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovinu zápasu vyhráli hosté.

Vstup do prvního poločasu se podařil hostům. Hrál velmi aktivně a vytvářel si i šance. Přesto si diváci na první gól museli počkat až do 19. minuty, kdy se prosadil za hosty Fiala Marek. Po této brance bylo vidět pár šancí, ale žádná neskončila gólem, a tak hosté šli do druhé půle s jednobrankovým vedením.

Daniel Biath vystřelil domácím remízu.

Do druhé poločasu vstoupil lépe domácí tým. Hned v 49. minutě se podařilo domácím vyrovnat výsledek na 1:1. Jejich klíčovým hráčem se stal Daniel Biath, který byl autorem první branky. Hra se přelévala na jednu či druhou stranu, ale další slovo měli opět hosté. Do vedení 1:2 je poslal Martin Závorka v 64. minutě zápasu. Jenže do konce zápasu zbývalo spousta času a hostující obrana po vystřídání pár hráčů začala tvořit chyby. Ještě že domácí tým má svého střelce, který se opět ukázal v 89. minutě zápasu, který svou druhou brankou srovnal na 2:2 a zařídil tak bod svému týmu. 



Sestavy


SK Křičeň
R. Pleskot [-] - P. Malý [-] , P. Hackenberg [-] , L. Půlpán [-] , L. Hanzl [-] - A. Šprync [-] , M. Pilc [-] , M. Urbanec [-] , F. Gloza [-] - B. Koki [-] , D. Biath [-]

AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - M. Novák [-] , M. Závorka [-] , J. Kasal [-] , J. Vilím [-] - P. Hodás [-] , M. Moravec [-] , P. Doležal [-] , M. Vácha [-] - M. Fiala [-] , L. Moravec [-]

Hráči zápasu: D. Biath - M. Závorka .
Místo: tráva. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Havel Jiří - KUDYN Milan, KIŠŠ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.