Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice nezvládly závěr zápasu a místo vyrovnání dostaly dva góly.


Branky


0

V nedělním utkání přivítal domácí tým SK Holice na svém hřišti první tým tabulky SK Lázně Bohdaneč. Holice které drží poslední místo tabulky stále čekají na prví výhru v této sezóně. To jejich soupeř z Bohdanče má letos skvělou formu, a to takovou, že z osmi zápasů tento tým prohrál pouze jediný zápas. Holice v tomto zápase po prvním poločase prohrávaly 1:2. Jak tento zápas dopadl se můžete podívat v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům.

Vstup do zápasu se domácímu celku nevydařil. V 17. minutě zápasu prohrávaly Holice již 0:2. Skóre zápasu otvíral v 6. minutě Flek Libor, který z pozice záložníka zaznamenal již svojí druhou branku v této sezóně. V 17. minutě se skóre zápasu měnilo znovu. Další branku hostů přidal Blažej David. Po tak skvělém začátku to s domácím týmem nevypadalo nijak dobře. Holice vrátila do zápasu proměněná penalta, ke které se v 29. minutě postavil Velinský David a náhle bylo ze zápasu ještě drama. Po této brance začal domácí tým hrát lépe a hra se nám začala vyrovnávat. Do konce první půle již žádná branka nepadla, a tak nám první poločas skončil 2:1 pro Bohdaneč.

Hosté svou výhru potvrdili v posledních deseti minutách.

Holice musely druhý poločas vsadit vše na risk. Domácí tým nastoupil do druhé poloviny zápasu bez změněné sestavy a to se možná projevilo v samotném závěru zápasu. Hostující tým druhou polovinu vystřídal celkem 5 hráčů, a to byl možná rozhodující faktor zápasu. Je možné a velmi pravděpodobné, že domácímu celku došly síly v závěru zápasu, a tak přišel pro ně silný úder. Běžela již 82. minuta zápasu a Bohdaneč se raduje z další vstřelené branky, kterou zařídil Uhlíř Jakub. Poslední branka která upravila celkové skóre zápasu padla až v 90. minutě, kterou vstřelil Rogovik Dima.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Trenér Radek Šprta: "Nikomu z hráčů nemůžu nic vytknout. Celý tým makal až do konce a to mě těší. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál a získal tři body."




Sestavy


SK Holice B
M. Bareš [-] - P. Stehlík [-] , P. Flachs [-] , R. Bareš [-] , T. Markovics [-] - J. Hlava [-] , D. Fotul [-] , D. Velinský [-] , J. Tláskal [-] - D. Lát [-] , J. Stárek [-]

SK Lázně Bohdaneč
M. Vlček [-] - O. Škopek [-] , J. Zackl [-] , A. Rössler [-] , J. Baldrych [-] - T. Lánský [-] , L. Flekr [-] , S. Kvapil [-] , J. Kopřiva [-] - J. Uhlíř [-] , D. Blažej [-]

ŽK: 21. T. Markovics - 69. J. Zackl , 74. O. Škopek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - LEDAJAKS Josef, HELLINGER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.