0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice doma nestačily na předposlední SK Křičeň.


Branky


33. D. Biath , 75. D. Biath , 82. D. Biath
0

V nedělním utkání nastoupily poslední Holice proti předposlednímu týmu SK Křičeň. Domácí celek doufal proti tomuto soupeři v první výhru. Oba celky na tom byly bodově stejně a tak domácí měli celkem velkou šanci tu první výhru získak. Jak tento zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nepodařilo srovnat z penalty na 1:1, a tak první poločas získala Křičeň.

Začátek zápasu byl obou stran velmi aktivní. Na domácím celku bylo vidět, že tento zápas chce vyhrát a konečně se zvednout ze dna tabulky. Jenže první slovo si přece vzali jen hosté, a to až v 33. minutě, kdy se dozákal prosadit Daniel Biath po centru. Po tomto gólu měl domácí celek velkou šanci na vyrovnání a možnost se vrátit opět do zápasu, jenže tuto šanci domáci nevyužili. Tou velkou šancí byla penalta, na kterou se postavil Josef Vrátil, který tuto šanci nevyužil a tak domácí tým po prvním poločase prohrával 0:1.

Velká snaha domácího celku ovoce nepřinesla.

Druhý poločas začal opět aktivně z obou stran. Domácí celek změnil taktiku a otevřel hru v obraně a soustředil se více na útok. Taktika domácího celku hostům vyhovovala, protože se jim otevřela příležitos v obraně. Tuto příležitost dokázal hostující celek využít a do konce zápasu se hostům podařilo ještě dvakrát skórovat. Nejprve v 75. minutě se dokázal opět prosadit Daniel Biath a to samé se mu povedlo i v 82. minutě, který tímto gólem zaznamenal stůj hattrick v tomto zápase, a tak hosté mohli oslavovat první výhru v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Trenér Radek Šprta: "Nevím co říct. Asi jen to, že jsem odehráli zápas na maximum a není nic co bych někomu z týmu vytkl. Všichni hráli na plný výkon, ale bohužel se nám nepodařilo dát gól. Za stavu 0:1 jsme neproměnili penaltu a to zamrzí. V druhém poločase jsme otevřeli hru v obraně a dostali další dva góly, které rozhodly zápas."




Sestavy


SK Holice B
M. Bareš [-] - D. Lát [-] , R. Bareš [-] , J. Hlava [-] , P. Flachs [-] - R. Machatý [-] , J. Vrátil [-] , L. Zbudil [-] , P. Pitra [-] - J. Vančura [-] , J. Stárek [-]

SK Křičeň
R. Pleskot [-] - P. Malý [-] , P. Hackenberg [-] , L. Půlpán [-] , L. Hanzl [-] - B. Koki [-] , A. Šprync [-] , M. Urbanec [-] , M. Pilc [-] - D. Biath [-] , V. Tomášek [-]

ŽK: 30. P. Flachs , 84. J. Hlava , 90. D. Lát - 21. V. Tomášek .
Hráči zápasu: D. Biath .
Místo: tráva. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Teplý Radek st. - KUDYN Milan, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.