1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bude následovat rehabilitace domácích. Asi víte co mám na mysli....


Branky


0

Rudoltice chtějí zapomenout, podaří se jim to? Hosté s tím nebudou chtít souhlasit,jak to dopadne?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinační hra hostí slavila úspěch.

Začatek zápasu byl ve znamení aktivity hostujících hráčů. Zkušené mužstvo, které si rádo užívá kombinační fotbal, dostalo domácí podtlak. Z kterého pramenily náznaky šancí, ale hostující mužstvo na začátku utkání nemělo střelecké štěstí.

Po 20 minutách, kdy hra byla v režii hostů a domácí se horkotěžko bránili, přišla pěkná akce hostů ze středu hřiště. Hostující hráči si narazili balón a uvnitř  šestnáctky střelou pod horní tyč nedali domácímu brankáři žádnou šanci. Hosté vedou 1:0.

Domácím se i přes nepřesnou hru dvakrát podařilo jít do samostatného úniku, kdy domácí Vlček šel sám na brankáře. Pokaždé však ztroskotal.

Domácí dále produkovali nepřesné rozehrávky, ale hosté nedokázali žádnou nabídnutou šancí využít k jejich prospěchu. Až v 37. minutě, kdy hosté využívají další chybnou rozehrávku domácích a Huška zvyšuje vedení hostlů na 2:0.

První poločas končí.

Obrat se nekonal

Domácí nastoupili do druhého poločasu v ofenzivním složení, ale víceméně na hře to nebylo vidět. Hosté si hlídali náskok a hráli to, co potřebovali. Na jistotě jim přidal znovu kanonýr Huška. Ten zvyšuje již na 3:0 v 52. minutě.

Domácí se i po tomto hřebíčku do rakve snažili a opět hráč Vlček se dostává do dvou brejkových situací, které ale opět vyznívají pro Žambereckého gólmana Vanického. 

Zkušený hostující tým si svou kombinační hrou v poklidu hlídal své vedení a zápas pomalinku ale jistě dohrával na jistotu. Z té hosty vyvedl v 81. minutě Stránský. Snižuje na 1:3. Ovšem o 3 minuty později jeden z nejzkušenějších hráčů na hřišti Ulvr vrací Žamberku třígólové vedení.

Zápas končí zaslouženým vítězstvím hostů.



Ohlasy k zápasu


Rudoltice
Smejkal- trenér: Zápas proběhl v poklidném tempu. Důvodem bylo z větší části počasí a co se týče fotbalu, hosté nás v první půli jasně přehrávali a zaslouženě poločas vyhráli. Ve druhé půli jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ale zkušenosti a kvalita týmu ze Žamberka nám to zkrátka nedovolila. Škoda nevyužitých brejků našeho hráče. Přeci jenom 4 za zápas je dost. Jinak blahopřeji hostům.




Sestavy


Rudoltice
R. Kyselo [-] - Z. Loskot [-] (73. P. Smejkal [-] ) , T. Smejkal [-] , M. Minář [-] , M. Kocanda [-] , Z. Stránský [-] , D. Vlček [-] , L. Nastoupil [-] , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , M. Lochman [-]

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Kašpar [-] , J. Stejskal [-] , J. Třináctý [-] , T. Kotyza [-] - P. Rous [-] (87. J. Ulrych [-] ) , M. Ulvr [-] , V. Kočí [-] , J. Pirkl [-] (73. M. Pecháček [-] ) - P. Huška [-] , V. Vávra [-] (84. J. Ulrych [-] )

ŽK: 66. M. Kocanda - 30. P. Rous .
Místo: Rudoltice. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HEJL Jan, RICHTR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.