1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec podlehl Úlici


Branky


0

Pernarec čelil výzvě v podobě Úlice. Favorizovaný celek se nenechal zaskočit, ikdyž Pernarec se snažil trápit hosty a nedal svůj skalp lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí Úlice

Úlice od začátku utkání potvrzovala roli favorita zápasu. Už v 9. minutě šli hosté do vedení zásluhou Ladislava Soukupa. Pernarec se snažil vyrovnat a tvořil si šance, které nedovedl efektivně využít. Během prvního poločasu musel řadu nebezpečných situací vyřešit hostující gólman Pavel Kalián. V 25. minutě se dostal Jaroslav Hobl do zajímavé pozice a vstřelil branku. Úlice vedly 2:0. V 34. minutě sáhli domácí ke střídání. Více jsme toho v první půli vidět nemohli.

Hosté vítězí

Ve druhé půli se Úlice v defenzivě zlepšila. Nepouštěla Pernarec do šancí a držela utkání pod kontrolou. V 53. minutě poslal hosty do tříbrankového vedení Daniel Šablatura. Po nerozhodné půlhodině hry se skóre měnilo až 81. minutě. Na 1:3 upravoval František Košan z pokutového kopu, po faulu na Petra Motyku. Po žlutých kartách v 85. minutě pro domácího Františka Košana a hostujícího Ladislava Soukupa se stav utkání měnil naposledy. V 88. minutě stvrdil vítězství hostů Ladislav Soukup a vstřelil svojí druhou branku v zápase. Úlice zvítězily 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký, trenér TJ Sokol Pernarec: Hosté byli po celý zápas lepším mužstvem. Bohužel jsme neproměnili své šance z prvního poločasu a bez vstřelených gólů se vyhrávat nedá.

SK Viktoria Úlice
Anna Šámalová, SK Viktoria Úlice: Dnes jsme měli na víc. Neumíme efektivně využívat své šance. Náš brankář toho dnes hodně zachránil. Máme špatnou produktivitu, chybí nám hráči a navíc nemáme stálou sestavu.



Sestavy


TJ Sokol Pernarec
V. Červený [-] - J. Schuster [-] (34. P. Kohan [-] ) , F. Košan [-] , Z. Janota [-] , M. Dvořák [-] - J. Hrubý [-] , D. Brácha [-] , V. Hlavatý [-] , J. Strnad [-] - J. Navrátil [-] , M. Volín [-] -

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - E. Šámal ml. [-] , L. Soukup [-] , M. Heřman [-] , D. Šablatura [-] , F. Popelka [-] , J. Kopecký [-] , J. Hobl [-] , L. Distler [-] , J. Čermák [-] , M. Brada [-]

ŽK: 85. F. Košan - 85. L. Soukup .
Místo: Pernarec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOPR Dušan - DUFEK Lukáš (N), SCHWARZ Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.