Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby bylo napínavé, jak se patří, všechny body ale nakonec zůstaly domácím


Branky


0

První derby letošního roku čekalo v devátém kole fotbalisty Starého i Nového Sedla. A jak už tak v těchto vypjatých utkáních bývá zvykem, hra byla vyrovnaná a o tom, kdo bude brát všechny body, nebyo jasno ani minutu před koncem. Důležité bylo, vyhrát první půli a dostat se do větší pohody. T ose nakonec povedlo Starému Sedlu, které po vyrovnané druhé polovině o jednu branku zvítězilo. Bere sice důležité tři body, ale v tabulce si o nic neplopší, oba týmy, které má totiž před sebou ovládli svá utkání také. To Nové Sedlo se po těsné porážce musí posunout o kus níže, předskočil ho totiž Chodov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staré Sedlo kolabovalo v koncovce

Na pohled nebylo utkání rzohodně až tak vyrovnané, jako podle výsledku, ba naopak, Staré Sedlo vytvářelo hru, soupeře tlačilo a dostávlo se do jedné šance za druhou. Nové Sedlo se snažilo hrát svou hru, rychlými a přesnými přihrávkami se dostat k brance soupeře a prosazovat se zkrátka díky dobré mezihře, jak to umí. Už tak těžký starosedelský terén byl ale tentokrát ještě navíc promáčený, a kombinovat na něm téměř nešlo. Z čehož mohl těžit jedině tým domách, protože tyto podmínky hru soupeře velmi ovlivnily. Jenže domácí své převahy témř nevyužívali, spálili mnoho velkých šancí a v koncovce se trápili, v šestadvacáté minutě sice vstřelili první branku, když se po několika vlastních zkratech rozhodl Makrlík raději při svém úniku po pravé straně přihrávat Janu Hajdu, který asi z deseti metrů síť hravě rozvlnil, jenže chvíli na to vyrovnal přesným pokusem Miloš Zajačík a dál se pokračovalo za vyrovnaného stavu. I poté měli ale domácí navrch, ale prostě se jim nedařilo, jenže poté přišla důležitá chvíle, která nakonec možná rozhodla o vítězství domácích. O pár minut déle totiž po vzoru Makrlíka unikla po straně také Feistl, který nacentroval balón Lukáši Michalcovi přímo na tělo, ten ho jen zpracoval a rozvlnil síť. Tohle vedení už Sedlo poté využilo, a to bylo možná klíčové v celém utkání.

Nové Sedlo stále drželo se soupeřem krok a zdramatizovalo poslední minuty

Ve druhé půli se hrálo v úplně stejném rozpoložení sil a domácí měli tím pádem opět výrazně navrch. Ale cestu za třemi body jim výrazně zkomplikovala opět vlastní koncovka. Už v osmapadesáté minutě sice Makrlík při standartní situaci podruhé naservíroval míč do střely Janu Hajdu, který se bez potíží prosadil, ale Sedlo se opět velmi rychle dostalo ke slovu a opět odpovědělo. Protiútok dokázal dobře zakončit František Kovařík a rázem byli hosté domácím opět v patách. Hrálo se dál. Ze strany Starého Sedla šancí stále ubývalo a hosté se naopak dostali do hry trochu více, stále to však nic neměnilo na tom, že domácí měli vše pod kontrolou a měli mírnou převahu. Nikdo se však dlouhou dobu nedokázal trefit a už se dokonce začínalo zdát, že se za tohoto stavu už dohraje. V pětaosmdesáté minutě ale zdánlivě rozhodl Tomáš Fenkl, který jen jedním dotekem zakončil parádní individuální akci Lukáše Malýho. Jenže hosté opět velmi rychle odpověděli a závěr utkání tak rychle zdramatizovali, když ještě snížil Kamil Farkaš ml.. Obavy už měli ale domácí fanoušci zbytečně, protože Nové Sedlo už se nedostalo téměř ani k žádné šanci, a tak domácí své tři body uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): My jsme spálili asi patnáct opravdu velikých šancí, čímž jsme si utkání sami hodně zkomplikovali. To už ale platí v našem podání delší dobu, v koncovce se prostě trápíme. Byl také těžký terén, a půda byla hodně promáčená. Ale my jsme nakonec zvítězili. Za to, že to bylo vydřené, si sice můžeme sami, ale přesto patří klukům mé díky.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Baník Union Nové Sedlo: Nové Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Urban [-] , J. Hajdu [-] (77. T. Fenkl [-] ) , L. Michalec [-] , P. Feistl [-] (71. J. Beránek [-] ) , K. Hladký [-] , J. Drahokoupil [-] , M. Schildbach [-] (86. J. Hladký [-] ) , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák st. [-] , P. Wýstrach [-] , D. Patera [-] - V. Rádl [-] , K. Farkaš st. [-] (46. M. Pešák ml. [-] ) , M. Zajačik [-] , F. Kovařík [-] - K. Farkaš ml. [-] , P. Kiss [-] (61. J. Punčochář [-] ) -

ŽK: 49. R. Šalka - 42. K. Farkaš ml. , 56. Z. Rubáš .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Fiala Petr - ZIKMUND Ladislav (N), CHARVÁT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.