2:1p.
(1:0)
80. D. Hilko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo ztratilo s Olovím bod


Branky


0

Přesně v tomto utkání jste mohli poznat Staré Sedlo přesně tak nestabilní, jak v podstatě je. O týden dříve zdrtilo Sedlo lídra tabulky sedmi zásahy a podalo famózní výkon. Také druhý tým tabulky ve středečním utkání hodně potrápilo a než přišlo o hráče, mělo při vedení 1:0 také slušnou naději na body. A nyní? Staré Sedlo nebylo schopné v základní hrací době vyzrát na klesající a trápící se Oloví, kterému se v poslední době nic nedaří. K výhře mu nakonec musel pomoci až penaltový rozstřel. Tyto dva body sice posouvají Staré Sedlo na druhou příčku, ale třetí Lomnice má ještě nedělní utkání k dobru a na svém hřišti proti Novému Sedlu nejspíš nezaváhá. Fotbalový Jánošík v podobě Starého Sedla, se tak bude muset po odehrání celého kola nejspíš spokojit opět pouze s příčkou třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejkurióznější branka roku

Staré Sedlo mělo od začátku navrch a vytvářelo si mnoho šancí, ale do vedení ho dostala až kuriózní branka domácího gólmana Tomislava Eliáše, který vykopl balón, tak šikovně, že zamířil přímo na branku soupeře, kde ho ještě nešikovně tečoval domácí hráč, a byla z toho první branka. Gól přes celé hřiště tak dostal Staré Sedlo do vedení, ale domácí se poté začali trápit. Pálili jednu obrovskou šanci za druhou a vůbec se jim nedařilo. Jen obránce Ladislav Zikmund dvakrát prošel přes celé hřiště a předložil spoluhráči Janu Hajdu jasnou šanci, ale ten dvakrát minul, ale nebyl to jen on, ale také mnoho dalších hráčů Starého Sedla nedali úplně jasnou příležitost a Staré Sedlo tak po první půli vedlo pouze o jednu branku, což ještě nic neznamenalo.

Další porce selhání a dělba bodů

Stejný obraz hry sledovali diváci také ve druhé půli a se stejným úspěchem domácích střelců. Tentokrát už se ale neprosadil brankář Eliáš, a tak se pokračovalo v utkání ještě dlouho za stavu 1:0. Už se ale pomalu začínalo zdát, že si aktivnější domácí toto vedení udrží, ale nakoenc jim to nevyšlo. V osmdesáté minutě si neodustili jedno inkasování po zásahu Davida Hilka a bylo vyrovnáno. Sedlo už s tím nestačilo nic udělat, a tak následovala dělba bodů. 

Sedm nepřesných střelců

Také penaltový rozstřel byl na branky velmi chudý. Netrefilo se hned sedm střelců z deseti, což je opravdu velké množství. Myslím, že tento fakt střeleckou bezmoc obou týmů nádherně podtrhuje. Více hráčů ale vychytal Eliáš, tomu se podařilo lapit míč hned čtyřikrát a jeho tým tak nakonec zvítězil 2:1, jak v penaltovém, tak celkovém výsledku.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): Tenhle zápas byl taková naše klasika. Extrémní porce neproměněných šancí a jedna jediná kuriózní branka. Více k tomu není ani, co říct. Musíme prostě zapracovat na té koncovce. Příští týden je poslední kolo, ve kterém nás čeká derby s Novým Sedlem a uvidíme, kde se udržíme. Každopádně to beru tak, že ze tří bodů, jsou dva úspěch.

SK Oloví
Sport Klub Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , L. Zikmund [-] (46. M. Schildbach [-] ) , K. Hladký [-] , L. Michalec [-] , T. Fenkl [-] , P. Feistl [-] , J. Drahokoupil [-] , J. Beránek [-] , J. Hajdu [-] , R. Šalka [-]

SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] - T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] - L. Svitič [-] , D. Bock [-] , M. Erps [-] , M. Kapuš [-] , T. Peleška [-] , D. Hilko [-] , R. Štětina [-]

ŽK: 75. P. Feistl , 89. M. Schildbach - 85. D. Hilko , 90. P. Lupták .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hrubý Vít - ŠUDŘICH Roman (N), DOBOŠ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.