K. Surový 50. (p.)
K. Surový 55.
2:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov přehrál Jindřichovice a podzim uzavřel výhrou


Branky


50. K. Surový (p.) , 55. K. Surový - 26. J. Mika (vl.) , 48. L. Machala , 65. L. Machala , 85. R. Jesipčuk st. , 87. J. Smolka
0

Chodov je opravdu zpět, dokázal si hravě poradit i s Jindřichovicemi a nám už nezbývá, než se jen těšit, s čím přijde na jaře. Předvádí skvělý přímočarý fotbal, kterým se prezentoval v loňské sezóně a určitě bude chtí na jaře opět bojovat o nejvyšší stupínky. V Jindřichovicích sice ztratil dvoubrankové vedení, ale nakonec si v pohodě vše uhlídal a získal tři body, které jej posouvají, alepoň pro sobotu, na čtvrté místo v tabulce, o nějž ho ale stále mohou připravit ještě dva týmy, tedy Královské Poříčí, které čeké dohrávka v neděli, a poté ještě Nové Sedlo, které bude dohrávat zápas sedmého kola právě s Poříčím už příští sobotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mika dostal Chodov do vedení vlastní brankou

V první půli byl Chodov jednoznačně lepší a měl ve všem navrch. Hrál opravdu velmi pohledný a atraktivní zápas, ale kombinaci mu často znamožňoval špatný jindřichovický terén, který zapříčinil i to, že hosté nevyužili hned několika velmi slibných šancí. Střelecky jim zkrátka v první půli nebylo souzeno a i přes dobrý výkon se nakoenc prosadit nedokázali. O jejich vedení se tak nakoenc v šestadvacáté minutě postaral vlastní brankou až Jan Mika. A toto jednobrankové vedení už hosté snadno udrželi, protože soupeři přes celý poločas nic nedovolili. Do šaten tak odcházel Chodov, přeci jen, spoojenější.

Spartak ztratil dvoubrankové vedení

Hned zkraje druhé půle dostal Spartak do dvoubrankového vedení Lubomír Machala, který se ocitl po centru úplně sám před gólmanem, kterého hravě hlavou překonal.. Jenomže vzápětí sudí nelítostně poslal předčasně do šaten Michala Kopeckýho, který si tak už pro hanlivé a vulgární urážky už v utkání nezahrál. Než se z toho Chodov stačil vzpamatovat, tak dvakrát inkasoval. Nejprve Karel Surový využil nařízené penalty a o pět minut déle už Karel Surový vyrovnával, když unikl po levé straně a prostřelil brankáře. Jenomže poté se Chodov oěpt nakopl a nedal Jindřichovicím už žádnou šanci. Už v pětašedesáté minutě vrátil Lubomír Machala Spartaku vedení zpět a později se ukázalo, že tento gól byl vítězný, protože v závěru už jen vyšoval Radek Jespičuk st., který si všiml, že je domácí gólman hodně daleko ze své branky a z dálky ho přehodil. A dvě minuty na to ještě upravil na konečných 5:2 Jakub Smolka a bylo definitivně rozhodnuto. Chodvo už své vedení udržel a z Jindřichovic si odvezl cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): V první půli byl Chodov lepší, ale nedával góly a po naší vlastní brance se dostali do vedení. Ve druhé půli ještě navýšil, ale my jsme po jeho vyloučení vyrovnali, ale po chybách v obraně jsme pak dostali ještě tři góly a prohráli jsme.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): První poločas jsme byli lepší a soupeře jsme k ničemu nepustili. Domácí nás navíc dostali do vedení vlastní brankou. My jsme tlačili slušně sice měli ještě několik šancí, ale všechny nám pokazil velmi špatný terén, který byl měkký, hrbolatý , zkrátka špatný. Ve druhé půli jsme se sice konečně prosadili, ale poté nám sudí vyloučil hráče a hosté z penalty vyrovnali. My jsme ale měli dobře připravené mužstvo. Neměli jsme žádnou slabinu, opět jsme si pomohli několika dorostenci a v klidu jsme pak už jen zápas dohrávali.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Lavrenčík [-] (78. J. Fonferko [-] ) , J. Mika [-] , L. Rehák [-] (35. K. Zicha [-] ) , P. Rau [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - B. Benda [-] (65. P. Binias [-] ) , L. Machala [-] (84. T. Kovařík [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Smolka [-] , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] , R. Fojtík [-] , P. Macák st. [-] , V. Dučinský [-] , M. Kruliš [-]

ŽK: 38. P. Rau , 65. E. Fojtík , 81. K. Surový - 30. P. Macák st. , 30. R. Fojtík , 50. M. Kopecký . ČK: 50. M. Kopecký .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchan Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.