Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyostřený zápas rozhodčí nezvládl.


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase s šancemi na obou stranách, druhý poločas rozhodčí nezvládl a zápas nechal vyostřit až do krajních mezí, kdy se musely rozdávat červené karty na obou stranách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

V prvním poločase byl divákům nabídnut pěkný pohled na hru týmů Sokol Sadov a FC Nové Hamry. Lehce navrch měly Nové Hamry, které si dokázaly vytvořit několik šancí, ovšem nedokázaly je dotáhnout ke kýženému gólu. Skóre zápasu otevřel hráč z domácího kádru Sýkora Lukáš, kterému práci usnadnila chyba v soupeřově obraně. Nové Hamry svého soupeře na odpověď nenechaly dlouho čekat a po šesti minutách od prvního gólu přišel vyrovnávací gól od Ladislava Šimonka. Nové Hamry pokračovaly dál ve své převyšující hře, bohužel se vloudila další chybička, tentokrát brankáře, který špatně vyhodnotil situaci a v nesprávný čas vyběhl z brány. Chybu potrestal opět Sýkora Lukáš. Ne dlouho do konce poločasu se Sadovu nabídla ojedinělá šance ve formě penalty, kterou mohli vnést klid do kabiny. Penalta však nebyla proměněna a domácí šli do kabin s plnou hlavou startostí o druhý poločas.

Rozhodčí si přidělal práci

V druhém poločase se hra začala zostřovat. Na začátku druhého poločasu Sýkora Lukáš završil třetím gólem svůj hattrick. Od te chvíle to šlo s fotbalem z kopce. Rozhodčí nechával sporné situace a tvrdší souboje bez povšimnutí, což mělo za následek vyústění situace až k červené kartě, která přišla v 53. minutě. V souboji o míč, po kterém se měl ozvat hvizd z píštalky se hrálo dál, což vedlo k tvrdému dohrání situace a hráči nedokázali udržet své nervy na uzdě. Hráč z domácího týmu svému spoluhráči přispěchal na pomoc a spravedlnost vzal do svých rukou, ovšem za hranicí pravidel. Místo jednoho zapískaní musel hlavní arbitr vytáhnout z kapsičky rovnou dvě červené karty pro Krajňáka Josefa a Doležala Petra. Po této vyostřené situaci se jako první vzpamatovali hosté a v 65. se stav změnil na přijemnější stav pro hosty 3:2. Gól padl po famózní nechytatelné střele Nováka Matěje, který ze standartní situace udělal z brankáře bezmocného diváka. Po gólu Nové Hamry vsadily vše. Vytvářely velký tlak na domácí bránu, dokud je nezchladil Šich Karel, který povrdil vítězství domácích a upravil výsledek na 4:2.



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hamry
Dan Jaroš: Rozhodčí zápas absolutně nezvládli, ovšem na to se nemůžeme vymlouvat. Nám nezbývá nic jiného než zapracovat na koncovce.



Sestavy


Sokol Sadov
E. Novák [-] - T. Karfiol [-] (60. V. Žid [-] ) , M. Mrázek [-] , D. Malík [-] - K. Trojan [-] , P. Doležal [-] , K. Šich [-] , M. Žid [-] - L. Sýkora [-] , J. Dimitrov [-] - M. Jača [-]

FC Nové Hamry
M. Bali [-] - J. Krajňák [-] , D. Petrovič [-] , Z. Krajňák [-] , M. Novák [-] , L. Šimonek [-] , Š. Pazdera [-] (20. D. Jaroš [-] ) , Z. Krajňák [-] , D. Slavík [-] , J. Pazdera [-] , M. Wendler [-]

ŽK: 12. D. Malík - 24. M. Wendler , 33. D. Slavík , 88. D. Petrovič . ČK: 53. P. Doležal - 53. J. Krajňák .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ferkl Josef - KOCH Radek (N), JEŽEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Počerny 20 88:23 52
2 TJ RZ Abertamy 18 135:15 51
3 TJ Sokol Hájek 19 92:21 49
4 SC Stanovice 19 95:36 39
5 FK Sokol Žlutice B 19 55:53 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 31
2 Pavel Tvrdý 28
3 Tomáš Bahleda 24
4 Daniel Klimm 23
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 66,1% 1
2 Venca Likeš 67 61,5% 0
3 Radek Hruška 65 53,7% 1
4 Karel Chovánek 41 57,7% 1
5 Miroslav Liška 21 58,3% 1
Zobrazit celou tabulku