Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zostudil Slušovice desítkou


Branky


40. Z. Čuřík - 2. M. Velev , 6. M. Velev , 7. T. Ulman , 14. S. Beňo , 21. D. Urbánek , 38. M. Velev , 48. S. Beňo , 59. T. Ulman , 65. M. Velev , 73. V. Chalupa
0

V rámci posledního zápasu podzimu zavítal na hřiště Slušovic celek Provodova. Domácí by tento zápas nejraději vymazali z paměti, protože inkasovali tolik branek, že je ani tabule u hřiště nezvládla zobrazit. Provodov nasázel 10 branek a připisuje si tak nejvyšší výhru tohoto roku. Čtyři branky zaznamenal Matěj Velev, po dvou brankách Svatopluk Beňo a Tomáš Ulman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdrcující nástup Provodova

Už v první minutě utkání šli domácí do otevřené obrany Provodova, ale před osamoceným brankářem Sedlákem nedokázali ani zakončit. Z protiútoku se prosadili hosté. Matěj Velev dostal ve vápně příliš mnoho prostoru ke vstřelení branky – 0:1. Domácí se nestihli oklepat a už inkasovali podruhé. Velev dostal míč za obranu a obloučkem přehodil nerozhodného brankáře Vargu, který po míči vystartoval, ale poté se rozhodl zacouvat do branky – 0:2. O minutu později se střelou z hranice vápna prosadil Tomáš Ulman - 0:3. Zápas se pro domácí nadále vyvíjel špatně. Ve 14. minutě přidal čtvrtou branku Provodova Beňo, o chvíli později pátou branku vsítil Urbánek a ve38. minutě zvýšil na hrozivých 0:6 Matěj Velev, který tak zkompletoval hattrick. Za domácí zaznamenal aspoň čestný gól po rohovém kopu Zdeněk Čuřík, ale poločasový stav 1:6 nebyl pro domácí příliš lichotivý.

 

Provodov kompletuje desítku

Obraz hry se ve druhém poločase neměnil. Domácím nevycházelo vůbec nic a jejich hra se totálně rozsypala. Ve 48. minutě přidal z rohového kopu další branku Svatopluk Beňo 1:7. V 59. minutě vsítil Ulman svojí druhou branku v zápase – 1:8. Devátou a zároveň svoji čtvrtou branku v zápase vstřelil v 65. minutě Matěj Velev 1:9. Potupnou desítku završil v 73. minutě Vladimír Chalupa – 1:10. Domácí byli nakonec rádi, že neinkasovali ještě více branek. Tento zápas dobře dokumentoval formu Slušovic, které stráví zimu na posledním místě tabulky se ziskem pouhý 11 bodů. Provodov se v posledních zápasech podzimu zvedl a po dobrých výkonech přezimuje na 2. místě se ziskem 26. bodů   

 



Ohlasy k zápasu


FC Slušovice
Domácí: (Převzato z klubového webu) - Ve Slušovicích dnes byly dvoje hody. Ráno klasické zabíjačkové a odpoledne to byly hody gólové. Bohužel však do domácí brány a šlo o "zabíjení" neviňátek. Dnes si sem přijel tým Provodova prakticky zatrénovat. Domácí hráči byly ještě asi myšlenkami na předzápasovém focení jelikož již v 6.min to bylo 0:3 a bylo prakticky po zápase. Vníveč tedy padla výhra a dobrý výkon ve Fryštáku z minulého týdne. Paradoxně do vedení mohli jít domácí již v 1.min ale zafungovalo nedáš dostaneš. Hostující celek pak již jen vyučoval z efektivity a jednoduchosti. Domácí mužstvo si sice vypracovalo tři stoprocentní šance, ale tak jako celý podzim se potýkalo s gólovou nemohoucností tak tomu bylo i nyní. Skóre postupně narůstalo a konečný stav nezaznamenala ani časomíra jelikož na dvouciferné výsledky není zařízená.




Sestavy


FC Slušovice
J. Varga [-] (46. R. Bořuta [-] ) - O. Povolný [-] (69. J. Klimt [-] ) , A. Burša [-] , Z. Čuřík [-] , J. Janků [-] - R. Dobeš [-] , M. Macík [-] , I. Lošťák [-] , T. Zbranek [-] - P. Bořuta [-] (46. M. Kučera [-] ) , M. Foltýn [-]

FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - D. Urbánek [-] , J. Josefík [-] , M. Laciga [-] (70. ) , S. Beňo [-] - M. Huťka [-] , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , P. Novák [-] (27. T. Hnilo [-] ) , J. Gargulák [-] - T. Ulman [-] (78. A. Hellebrand [-] )

ŽK: 55. I. Lošťák , 75. R. Dobeš - 45. P. Novák .
Hráči zápasu: M. Velev , T. Ulman .
Místo: Slušovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.