Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice nestačily doma na Boršice


0

Do Vigantic zavítal v posledním kole podzimní části tým Boršic. Domácí tým se po sérii vítězství posunul na přední příčky tabulky, ale ani Boršice na tom nebyly, co se týče postavení v tabulce nějak špatně. Utkání ale mnohem lépe sedlo hostům, kteří rozhodli už v prvním poločase, který vyhráli 0:4. Domácí se ve druhém poločase vzchopili, ale víc než dvě branky vstřelit nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odfláknutý první poločas Vigantic

Před zápasem se Vigantice nacházely na výborném čtvrtém místě, což by před sezónou očekával málokdo. Ale jakoby toto postavení svazovalo domácím nohy. Boršice byly v prvním poločase po všech stránkách lepší, což také vyjádřili gólově. Už po třiceti vteřinách hry přilétl do vápna Vigantic centr a nikým nehlídaný Šustr poslal míč kolem nohy brankáře Slováka – 0:1. Ve 23. minutě rozehrál brankář Slovák odkop od brány na krátko, míč se mu od stopera vrátil na kopačku, ale před dotírajícím Kaspřákem mu odskočil, čehož boršický hráč využil a přesně trefil prázdnou bránu – 0:2. Netrvalo to ani deset minut a hosté přidali třetí branku. Po protečované přihrávce se řítil sám na brankáře Petr Filipský a střelou na zadní tyč skóroval potřetí – 3:0. Aby toho pro domácí nebylo málo, obdrželi ještě jeden gól na cestu do šatny. Dorážkou z bezprostřední blízkosti se prosadil Hromada – 0:4.

 

Zlepšená hra domácích k vyrovnání nevedla

Druhý poločas byl ze strany domácího celku lepší. Vigantice víc otevřely hru a dokázaly brzo vstřelit branku. V 58. minutě zapískal hlavní rozhodčí proti Boršicím přísnou penaltu, kterou proměnil David Musiol – 1:4. V 64. minutě zahrávali domácí přímý volný kop z levé strany. Nízký centr na přední tyč přesně hlavičkoval Ondřej Kulišťák a bylo to 2:4. I když se domácí nadále vrhali do útoku, další branku už vstřelit nedokázali. Ani Boršice nevyužily otevřené obrany soupeře a přes množství šancí další gól už nepadl. Boršice si ze zápasu odvážejí tři body a zimu stráví na 5. místě. Vigantice přezimují na místě šestém.   



Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (trenér): Dnes to byl zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme byli doslova pos*aní. Nebojovali jsme, nechtělo se nám běhat a zaslouženě jsme poločas prohráli 0:4. Ve druhém poločase byl výkon diametrálně odlišný a ten rozdíl příliš nechápu. Jako by v noci nastal den. Dali jsme dva góly a měli šance na vstřelení dalších branek, ale kdyby to dnes skončilo 4:10, nikdo by se nedivil. Hráči si musí uvědomit, že kr.přebor je soutěž, kde to není jen o vyp*dění a udělání si žízeň! A kdo to nechápe, tak pro toho zde asi není místo.




Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Musiol [-] , D. Mydlo [-] , V. Kožušník [-] , D. Řepka [-] - M. Vičan [-] , J. Uribe [-] (27. J. Paprskář [-] ) , E. Lemchi [-] , D. Bolcek [-] - Z. Paleček [-] , A. Křiva [-] (40. O. Kulišťák [-] )

SK Boršice
P. Remeš [-] - M. Groulík [-] , P. Kaspřák [-] , T. Ohnutek [-] , T. Klvaňa [-] , J. Zach [-] - M. Hromada [-] , O. Vlček [-] , P. Filipský [-] (50. A. Brzica [-] ) , V. Šustr [-] - M. Dufek [-]

ŽK: 36. J. Paprskář , 37. V. Kožušník - 51. O. Vlček , 58. M. Groulík , 64. M. Hromada , 69. T. Ohnutek , 73. P. Kaspřák . ČK: 8. O. Vlček .
Hráči zápasu: P. Kaspřák , P. Filipský .
Místo: Vigantice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.