Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně uzavřela podzim bezproblémovým vítězstvím


Branky


0

Chropyně v posledním zápase podzimu přivítala na svém hřišti celek Napajedel. V prvním kole dokázaly Napajedla Chropyni porazit, od té doby se ale hodně změnilo. Trápící se hosté odehráli v Chropyni dobrý první poločas, ale na jeho konci inkasovali červenou kartu a následně i branku. Ve druhém poločase nasázela Chropyně oslabenému soupeři 5 branek a připsala si vysoké vítězství 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro hosty

Od začátku diktovali tempo hry hosté, měli lepší pohyb, dařila se jim kombinace, ale pouze po šestnáctku. Chropyňští působili unaveným dojmem a branku soupeře ohrožovali pouze z brejků. Právě z jednoho se zrodila situace, která ovlivnila celý zápas. Domácí útočník Prešnajder se v souboji o míč dostal před bránícího Hejdu a ten dokázal zastavit akci jenom faulem ve vápně. Rozhodčí nařídil bez váhání pokutový kop a vzhledem k tomu, že domácímu hráči stál v cestě jenom brankář, udělil hostujícímu obránci červenou kartu. Následný pokutový kop proměnil Paciorek – 1:0.

 

Chropyně nasázela 5 branek

Druhý poločas začal, přesně tak jak skončil první. Prešnajder zavedl míč do pokutového území, tam byl faulován a byla z toho druhá penalta a gól Paciorka - 2:0. Napajedelští rezignovali, domácí měli najednou spoustu místa a dařila se jim kombinace. O pár minut později zvýšil na 3:0 Lavrincsik. Další branku přidal v 68. minutě po krásné kombinaci Panáček a o dvě minuty později přidal svou druhou branku v zápase Lavrincsik – 5:0. V nastaveném čase korunoval hattrickem svůj výborný výkon Paciorek, který uzavřel stav zápasu na 6:0. Tým Napajedel se rozloučil s podzimní částí debaklem a zimu stráví na děleném posledním místě. Chropyně se ziskem 19 bodů přezimuje na 10. místě.

 



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Marcel Vaňhara (vedoucí týmu): Dnes jsme vyhráli a za podzim tak získali 19. bodů. Je to nejvíc za poslední roky, ale byly tady zápasy, které jsme mohli zvládnout lépe a těch bodů mít více.




Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - O. Urubek [-] , M. Pospíšil [-] , O. Urubek [-] , D. Šťastný [-] - J. Paciorek [-] , P. Prešnajder [-] (76. V. Gajdošík [-] ) , L. Lavrincsik [-] , D. Hrabal [-] (69. P. Železný [-] ) - M. Panáček [-] (73. R. Jurčík [-] ) , D. Stratil [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - M. Bejtkovský [-] , T. Hejda [-] - J. Roubal [-] , M. Dlabaja [-] , P. Koutník [-] , M. Škrabal [-] , T. Plachý [-] , K. Havránek [-] - A. Kaštánek [-] (60. O. Haša [-] ) , D. Mikšaník [-] (70. P. Ratiborský [-] )

ŽK: 85. O. Urubek - 40. P. Koutník , 69. K. Havránek . ČK: 43. T. Hejda .
Hráči zápasu: J. Paciorek , L. Lavrincsik .
Místo: Chropyně. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.