M. Bolcek 9.
M. Tureček 74. (vl.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov si poradil s Bystřicí


Branky


9. M. Bolcek , 74. M. Tureček (vl.)
0

Do Rožnova pod Radhoštěm zavítal na poslední zápas podzimu tým Bystřice pod Hostýnem. Domácí tým se rychle ujal vedení brankou Bolcka, poté ale neproměnil několik šancí. Na potvrzení vítězství si museli domácí počkat až do 74. minuty, kdy si hosté vstřelili vlastní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka Bolcka

Domácí šli do vedení velice brzy. Už v deváté minutě utkání propadla tečovaná přihrávka Zetochy za obranu Bystřice, Martin Bolcek si nelehký míč zpracoval a sám před brankářem Trochtou nezaváhal – 1:0. Ve 13. minutě po křížném pasu Jakuba Maléře postupoval sám na brankáře Rezdar, provedl kličku, ale míč z brankové čáry vykopl jeden z obránců. Poté se na delší dobu hra urovnala a domácí znovu zahrozili až na samém konci poločasu. Po centru Jakuba Maléře se dostal odražený centr na nohu Bolcka, ale jeho střelu na přední tyči zlikvidoval brankář Trochta.

 

Hosté dávají vlastní gól

I ve druhém poločase trval tlak domácího týmu. V 58. minutě Fuksa centroval před bránu a hlavička Lukáše Maléře skončila těsně vedle. V 65. minutě musel opět zasahovat brankář Trochta, který si s obtížemi poradil se střelou Zetochy. O pět minut později střílel Bolcek mimo. V 75. minutě provedli domácí rychlou akci po pravé straně, Filip Zetocha odcentroval do vápna na nabíhajícího Michala Maléře a dobíhající Michal Tureček si ve skluzu srazil míč do vlastní branky – 2:0. Až do konce zápasu další branka nepadla. Tým Rožnova pod Radhoštěm stráví zimní přestávku na 3. místě se ziskem 26. bodů, Bystřice pod Hostýnem se se ziskem 15. bodů musí spokojit s 11. místem.    

 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstěk (trenér): Jsem rád, že jsme dnes vyhráli. Hráli jsme koncentrovaně od první do poslední minuty a na hřišti jsme dominovali. Určitě jsme mohli rozhodnout už dříve.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - D. Talpa [-] , L. Maléř [-] , R. Bolf [-] , J. Šimek [-] - M. Rezdar [-] , F. Zetocha [-] (82. R. Malina [-] ) , L. Fuksa [-] , J. Maléř [-] (86. T. Karban [-] ) , M. Bolcek [-] - M. Maléř [-] (90. M. Seidl [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - M. Tureček [-] , J. Habanec [-] (71. S. Zámorský [-] ) , M. Tureček [-] , Š. Dluhoš [-] (88. T. Kocman [-] ) - J. Šenovský [-] , D. Šindelek [-] , D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-] (78. D. Konečný [-] )

Hráči zápasu: M. Bolcek .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.