4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si díky brankám Marka a Křenka poradil s Luhačovicemi


Branky


12. J. Křenek , 49. J. Křenek , 65. L. Marek , 90. L. Marek
0

Zápas Holešova a Luhačovic měl dva střelce. Josef Křenek i Marek Lukáš oba vstřelili po dvou brankách. Luhačovice vyšly střelecky naprázdno a Holešov si tak připsal výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí celek tabulky přivítal na svém hřišti celek Luhačovic. Ten zatím nepředvádí v této sezóně dobré výkony, proti Holešovu tedy hosty nečekalo nic jednoduchého. V prvním poločase byl k vidění aktivní fotbal, ale jedinou branku zaznamenali domácí. Ve 12. minutě dostal Josef Křenek rychlý pas za obranu a prostřelil gólmana Jakuba Kořenka – 1:0. I přes množství dalších šancí se skóre až do konce poločasu neměnilo.

 

 

Další branky přidal Holešov po příchodu ze šatny. Ve 49. minutě se podruhé v zápase trefil Josef Křenek, který se prosadil střelou levou nohou z hranice vápna. Gólman Kořenek se marně natahoval po přesné střele k tyči – 2:0. Na rozdíl tří branek zvýšili domácí v 65. minutě. Po přihrávce z pravé strany se dobře před bránou zorientoval Lukáš Marek, který přesnou tečí ke vzdálenější tyči zvýšil na 3:0. Holešov měl od této branky jasnou převahu a Luhačovice se už nezmohly na větší odpor. Konečnou podobu výsledky dal stejný hráč v nastaveném čase, kdy brankou uzavřel účet zápasu na 4:0. Holešov si ziskem tří bodů upevnil vedení na čele tabulky a nadále si udržuje čtyřbodový odstup na druhý Provodov. Naopak Luhačovice se nadále trápí a v tabulce se nacházejí na 10. místě se ziskem 21. bodů.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Web Holešov: V Holešově se první půli zápasu hrál oboustranně útočný fotbal a už ve 12. minutě domácí Josef Křenek po svém samostatném úniku měnil skóre. Zbytek prvního poločasu byl plejádou nevyužitých šanci ze strany obou celků a vynikajících zákroků obou brankářů a jen díky nim se skóre do poločasu neměnilo. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a gólem Křenka ve 49. minutě zvyšovali na 2:0. Od té doby na hrací ploše dominovalo domácí mužstvo a do té doby sympaticky hrající Luhačovice jasně přehrávali. Holešovští fotbalisté se dostávali se po pohledných kombinačních akcích do množství šancí, které zužitkoval v 65. a 90. minutě Lukáš Marek.

FK Luhačovice
Jan Jelínek: Opět jsme nezvládli druhý poločas. Zatím co v první půli jsme si dokázali vytvořit vyložené šance v druhé půli nás Holešov převálcoval. Jen díky výbornému výkonu Kořenka v bráně jsme neodjeli s větším výpraskem. Obranná pětice nedokázala reagovat na průnikové přihrávky soupeře. Trápíme se i v koncovce, řešíme situace složitě. Musíme být přesnější, sebevědomějsí a takticky disciplinovaní.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - A. Lomaka [-] (65. J. Chudárek [-] ) , M. Olša [-] (89. A. Vymětal [-] ) , V. Matulík [-] , P. Polomík [-] (81. F. Kotas [-] ) , L. Marek [-] , J. Křenek [-] (71. R. Pumprla [-] ) , M. Palík [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-]

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - P. Coufalík [-] (56. M. Bernátek [-] ) , L. Pantálek [-] (66. P. Indra [-] ) , A. Popelka [-] , B. Červenka [-] , J. Kořenek [-] , M. Liška [-] (75. P. Bartek [-] ) , M. Polách [-] , O. Červenka [-] , D. Červenka [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 34. L. Marek , 46. P. Polomík - 44. M. Pavlík , 66. J. Kořenek .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - SLOVÁČEK Adam, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.