Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice poprvé na jaře tříbodové


Branky


0

Luhačovice poprvé na jaře berou tři body za vítězství proti Štítné. Hosté, kteří se museli celý druhý poločas obejít bez vyloučeného Lišky, statečně bojovali, ale nakonec skončili bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Františka Lišku

 

Luhačovice zatím v sezóně tápou a rozhodně se jim nedaří navázat na úspěšné jaro v minulé sezóně. V zápase proti Štítné byly ale favoritem, neboť Štítná je na tom v tabulce rovněž špatně. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách, branka ale nepadla ani na jedné straně. Hlavní událostí první půle byla červená karta pro Lišku, který stáhl unikajícího Davida Červenku a vyfasoval druhou žlutou a tedy červenou kartu.  Branky tak začaly padat až v druhé půli.

 

Přestřelka dopadla lépe pro domácí

V 47. minutě se na hranici pokutového území uvolnil Bronislav Červenka a střelou k tyči nedal Vaculíkovi šanci 1:0. Štítná hrála poctivě odzadu a spoléhala se na rychlé protiútoky. A jeden jim vyšel ukázkově v 65. minutě. Po pravé straně se uvolnil Šenkeřík, předložil míč pod sebe na nabíhajícího Vaculíka, který krásnou ranou pod břevno nedal Kořenkovi šanci - 1:1. Domácí inkasovaná branka nabudila k větší aktivitě a odměnou byla vedoucí branka v 74. minutě. V pokutovém území si vyměnilo míč duo Červenka David a Červenka Ondřej, který se tváří v tvář brankáři nemýlil - 2:1. Čtyři minuty na to si na propadlý míč počíhal Talaš a uklidil jej do prázdné brány 3:1. Hosté ještě zápas zdramatizovali pět minut před koncem. Na rohový kop si nejvýše naskočil Vaculík a snížil na 3:2. Domácí si svůj náskok již pohlídali a připsali si tak první tři body v jarní části soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (trenér): Věděli jsme s čím soupeř přijede a jsem rád, že jsme body nechali doma. Soupeř pozorně bránil a, spoléhal na silné duo vepředu. Pořád se trápíme v koncovce a chybí nám pak klid a pohoda na míči. Po červené kartě se praktický hrálo na jednu branku a i tak jsme nepochopitelně dopustili drama. Kluky musím však pochválit za trpělivost a touhu jít za výhrou. Sportovně musím ocenit výkon soupeřova Vaculíka s Šenkeříkem, ti zlobili hodně.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - M. Bernátek [-] (71. J. Talaš [-] ) , L. Pantálek [-] , A. Popelka [-] , B. Červenka [-] , J. Kořenek [-] , M. Liška [-] (46. P. Indra [-] ) , M. Polách [-] (75. P. Bartek [-] ) , O. Červenka [-] , D. Červenka [-] (90. P. Coufalík [-] ) , M. Pavlík [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - J. Liška [-] , D. Šenkeřík [-] , J. Ocelík [-] , T. Vaculík [-] , P. Štěpančík [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , M. Hnaníček [-] (88. L. Zvonek [-] ) , F. Liška [-] , P. Sloboda [-]

ŽK: 31. M. Liška , 49. P. Indra , 59. L. Pantálek - 13. F. Liška , 19. M. Hnaníček . ČK: 44. F. Liška .
Hráči zápasu: O. Červenka , J. Talaš .
Místo: Luhačovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DLOUHÝ Petr - DUNDA Roman, KONEČNÝ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.