3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovicím nestačil v Rožnově ani náskok dvou branek


Branky


0

Luhačovice vedly na půdě Rožnova o dvě branky ještě deset minut před koncem, ale domácí dokázali vyrovnat díky brankám Maliny a Rezdara. V penaltách jeden bod navíc získali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luhačovice, které si v minulém kole na domácím hřišti poradily se Štítnou, zajížděly na horkou půdu do Rožnova pod Radhoštěm. Ten v minulém kole prohrál jednobrankovým rozdílem na hřišti Fryštáku. V prvním poločase nebylo k vidění tolik gólových příležitostí. Ve vyrovnané hře se urodilo pouze po jedné střele na každé straně. To zajímavější se dělo po přestávce.

 

První branka utkání padla v 60. minutě a byli to hosté, kteří se přesně prosadili. Domácí ztratili míč při rozehrávce, čehož využily Luhačovice. Po krásném centru se prosadil David Červenka – 0:1. Zápas za tohoto stavu plynul až do poslední desetiminutovky, kdy se strhla gólová smršť. V 82. minutě vystřelil Marek Polách, míč ve vzduchu nepříjemně zaplaval a brankář Barabáš musel lovit míč ze sítě podruhé – 0:2. Rožnov ale druhá branka nezlomila. Sotva o dvě minuty později zahrával standardní situaci Martin Bolcek, který přesným pasem našel Malinu a ten snížil na 1:2. Za další tři minuty dokázali domácí vyrovnat a opět to bylo po standardní situaci. Tentokrát se po přihrávce Šimka prosadil Rezdar – 2:2. Zápas tak dospěl do penalt, v nichž využili domácí psychické výhody a připisují si tak jeden bod navíc. Rožnov se v našlapaném čele tabulky nachází na 4. místě, Luhačovicím patří 10. příčka.  

 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér): Dnes jsme se v prvním poločase vůbec nedostali do hry. Bohužel jsme dvakrát inkasovali po našich chybách, ale naštěstí nás to nepoložilo. Hodně nám dnes pomohly standardky a jsem rád, že jsme utkání dotáhli do vítězného konce.

FK Luhačovice
Jan Jelínek (trenér): Fotbal je prostě někdy krásný. V 82. minutě vedete 2:0 a nakonec si vezete jeden bod. Troufnu si říct, že jsme byli aktivnější a nebezpečnější tým. Soupeř vlastně začal hrát až po druhé obdržené brance, vytěžil 2 gólové přímáky. Poprvé v jarní části jsem byl spokojený s aktivitou a důrazem všech hráčů. Okolnosti nás donutily hrát v pozměněné sestavě. Šanci dostali hráči širšího kádru. Některé velmi dobré individuální výkony mě donutili přemýšlet o změnách v sestavě.



Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - - - M. Zetocha [-] , J. Šimek [-] , T. Karban [-] , R. Malina [-] , M. Seidl [-] (79. F. Zetocha [-] ) , M. Rezdar [-] , D. Pavlíček [-] , L. Fuksa [-] , M. Bolcek [-] , D. Talpa [-] (57. J. Bolf [-] )

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - P. Indra [-] (89. S. Daňo [-] ) , P. Bartek [-] , A. Popelka [-] , J. Kořenek [-] , M. Liška [-] (85. J. Jelínek [-] ) , M. Polách [-] , O. Červenka [-] , D. Červenka [-] , J. Talaš [-] , B. Červenka [-]

ŽK: 62. J. Bolf , 70. M. Zetocha , 72. M. Rezdar - 70. J. Talaš , 88. D. Červenka .
Hráči zápasu: M. Rezdar , R. Malina - M. Polách , D. Červenka .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 184. Rozhodčí: ŽNIVA Lukáš - SUROVEC Tomáš, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.