Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná dlouho vzdorovala Holešovu


Branky


1. R. Šimoník , 37. T. Vaculík , 60. T. Vaculík - 31. R. Sumec , 44. J. Křenek , 52. J. Křenek (p.) , 65. L. Marek , 71. L. Marek
0

 Na hřiště předposlední Štítné zavítal vedoucí celek tabulky z Holešova. Domácí dvakrát v utkání vedli, ale nakonec odešli ze hřiště poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítná vletěla do utkání po hlavě. Hned po rozehrávce vybojoval míč Tomáš Vaculík, poslal pas za obranu na nabíhajícího Romana Šimoníka a ten prostřelil gólmana Janalíka, který mohl jen nevěřícně koukat, jak snadno se Štítná po 20 vteřinách hry dostala do vedení. Holešovu trvalo půl hodiny hry, než se zmohl na odpověď. Ve 31. minutě se Radek Sumec dostal na malém vápně k odraženému míči a z bezprostřední blízkosti neměl problém skórovat – 1:1. Domácí si vzali vedení zpátky po 5 minutách hry. Tomáš Vaculík ustál ve vápně souboj a střelou na zadní tyč vrátil vedení na kopačky svého tým – 2:1. Holešov odpověděl ještě do konce poločasu. Josef Křenek si naběhl za obranu a přesnou střelou vyrovnal na 2:2.

 

Vstup do druhého poločasu vyšel tentokrát lépe hostům. Ti dostali v 52. minutě šanci zahrávat pokutový kop, který proměnil Josef Křenek a Holešov šel poprvé v zápase do vedení. Štítná dokázala ještě jednou v zápase skórovat v 60. minutě. Po standardní situaci se odražený míč dostal za šestnáctku a následná střela prošla až do sítě. Branka byla připsána Tomáši Vaculíkovi. Od Štítné to ale byla poslední branka v zápase. Holešov se podruhé v zápase ujal v 65. minutě vedení po brance Lukáše Marka. Stejný hráč se prosadil i v 71. minutě a svým druhým gólem uzavřel účet zápasu na konečných 3:5.   



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Web Štítná: Štítná začala utkání skvěle. Na přihrávku Tomáše Vaculíka si naběhl do volného prostoru Šimoník a ve 20 s otevřel skóre utkání.Hosté jako favorit museli dotahovat a to se jim podařilo ve 31.min Za 5 minut šla Štítná opět do vedení, kdy se prosadil Tomáš Vaculík. Bohužel pro domácí se hostům do konce poločasu podařilo vyrovnat. O průběhu druhého poločasu rozhodla přísná penalta proti domácím v 52. minutě, kterou Křenek proměnil. Domácí byli mužstvu na vedoucí pozici soutěže více jak vyrovnaným soupeřem.




Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - R. Šimoník [-] , J. Liška [-] , T. Vaculík [-] , P. Štěpančík [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , P. Machuča [-] , J. Ocelík [-] (74. D. Šenkeřík [-] ) , M. Hnaníček [-] , P. Sloboda [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - - T. Münster [-] (86. A. Vymětal [-] ) , L. Marek [-] , P. Polomík [-] , V. Matulík [-] , J. Křenek [-] , R. Pumprla [-] (77. M. Palík [-] ) , R. Sumec [-] (46. A. Lomaka [-] ) , M. Roubalík [-] (46. M. Olša [-] ) , M. Bačík [-] , J. Chudárek [-]

Hráči zápasu: T. Vaculík - L. Marek , J. Křenek .
Místo: Štítná n/Vl. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - ZPĚVÁK Petr, SUROVEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.