2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršicím vyšel vstup do druhého poločasu


Branky


0

Boršice přivítaly na svém hřišti celek Bystřice pod Hostýnem. Branek se diváci dočkali až ve druhém poločase. Domácí po hodině hry vedli o dvě branky a hosté dokázali do konce zápasu pouze snížit díky brance Zapletala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátku měli první šanci hosté v 10. minutě, kdy míč proletěl pokutovým územím, nikdo však nedokázal zareagovat včas. V 33. minutě se urodila chybička v obraně Boršic, míč propadl až k volnému Krajcarovi, kterého reflexivně vychytal Janečka. V 37. minutě se hosté opět dostali do šance, Kušík přiklepl Krajcarovi, který vysoko přestřelil. Ve 42. minutě domácí odpověděli, ale pěkný centr Hromady zakončil hlavou Dufek, ovšem těsně vedle.

 

Vstup do druhého poločasu byl už mnohem aktivnější. Ve 47. minutě Dufek vybídl Šustra ke skórování, ten však byl v ofsajdové pozici. Za minutu Dufek vzal zakončení na sebe a domácí vedli 1:0. V 55. minutě se opakovala situace, kdy Šustr přihrával Dufkovi opět do ofsajdu. V 56. minutě po rohovém kopu Vlček prodloužil míč hlavou na zadní tyč a domácí vedli 2:0. I hosté měli blízko ke vstřelení branky, po rohovém kopu tvrdě hlavičkoval Kašpar, těsně mimo. Domácí poté nevyužili několik šancí, buď branku přestřelili, nebo nevyzráli na pozorného gólmana Sedláka. V 77. minutě se však dočkali hosté zaslouženého snížení, kdy Zapletal z trestného kopu pěkně trefil šibenici. Hosté poté ožili, ale domácí měli ještě několik šancí ke skórování, ovšem tyto nevyužili a tak utkání skončilo těsnou výhrou domácích.

 



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Web Boršice: V jarní odvetě mužstva začala velmi vlažně, obrany dominovaly nad útočnými akcemi. Po obrátce se hrál úplně jiný fotbal, neboť šance se rojily, jak na běžícím pásu.




Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Hromada [-] , L. Přikryl [-] , J. Zach [-] , O. Vlček [-] , V. Šustr [-] (83. O. Franta [-] ) , M. Dufek [-] , D. Kopčil [-] , M. Bělaška [-] , P. Kaspřák [-] (90. J. Bartl [-] ) , M. Groulík [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
L. Sedlák [-] - Š. Dluhoš [-] , D. Krajcar [-] , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , S. Zámorský [-] (61. R. Hradil [-] ) , M. Tureček [-] , D. Konečný [-] , R. Pálka [-] , T. Kašpar [-]

ŽK: 41. O. Vlček - 85. T. Kašpar .
Hráči zápasu: M. Dufek , O. Vlček .
Místo: Boršice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOUŠŤ Jan - KONEČNÝ Bronislav, DUJÍČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.