3:1
(1:0)
75. M. Olša (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si poradil s Rožnovem, Josef Křenek zaznamenal dvě branky


Branky


12. M. Charuza , 67. J. Křenek , 72. J. Křenek - 75. M. Olša (vl.)
0

Holešov se proti Rožnovu brzy ujal vedení a pak dlouho kontroloval průběh střetnutí. První branku vstřelil Charuza a další dvě trefil Josef Křenek. Rožnov dokázal snížit až za rozhodnutého stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů z čela tabulky se odehrál v Holešově, kam zavítal tým Rožnova pod Radhoštěm. Už ve 12. minutě  po technické střele Charuzy z pomezí šestnáctky šli domácí do vedení 1:0.  V 17. minutě to byli hosté, kteří se dostali do 100% gólové šance, ale brankář Janalík sólový nájezd Filipa Zetochy kryl. Do konce poločasu se pak ještě holešovští fotbalisté se dostali do několika slibných příležitostí, ale skóre se neměnilo.  

 

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas, ale byli to opět domácí, kteří v 67. minutě zásluhou Křenka zvýšili na 2:0. V 69 minutě rozhodčí po srážení Křenka v pokutovém území nařídil pokutový kop, který ale tradiční exekutor pokutových kopů Roubalík neproměnil. Za 4 minuty  se dostal do úniku Polomík, přihrávkou před prázdnou bránu vyzval ke skórování Křenka a ten se nemýlil - 3:0. V 75. minutě brankář domácích podběhl centr a od zaskočeného Olši se odrazil balón do holešovské brány 3:1. Do konce zápasu se přes několik příležitosti domácích skóre neměnilo.  Holešov si připisuje tři body a nadále se veze na vítězné vlně a jediný Provodov dokáže vedoucí celek tabulky bodově stíhat. Oba týmy se svým soupeřům v tabulce vzdalují a jejich bodový náskok pomalu překračuje hranici deseti bodů.



Ohlasy k zápasu



FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér): Nemůžu dnes upřít mému týmu snahu hrát aktivně, ale lídrovi tabulky jsme nekonkurovali. Bohužel stále dostáváme laciné branky po individuálních chybách.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - - M. Charuza [-] , A. Lomaka [-] (89. M. Palík [-] ) , T. Münster [-] (87. A. Vymětal [-] ) , J. Chudárek [-] , V. Matulík [-] , P. Polomík [-] (75. R. Sumec [-] ) , L. Marek [-] , J. Křenek [-] , M. Roubalík [-] , M. Olša [-] (80. F. Kotas [-] )

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - L. Maléř [-] , R. Malina [-] (80. M. Náměstek [-] ) , D. Pavlíček [-] , J. Šimek [-] - D. Talpa [-] (73. K. Poledník [-] ) , M. Bolcek [-] , M. Zetocha [-] , L. Fuksa [-] - M. Rezdar [-] , F. Zetocha [-]

ŽK: 54. M. Charuza , 84. T. Münster - 30. M. Rezdar .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUNDA Roman - ZICHÁČEK Martin, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.