Vigantice dál tápou, tentokrát nestačily na Luhačovice


Branky


0

V oslabené sestavě nastoupil tým Vigantic do zápasu proti Luhačovicím. Hosté si v zápase dokázali vypracovat více šancí než domácí a navíc je dokázali i proměňovat. Ve druhém poločase se v 60. a 67. minutě trefil David Červenka, který rozhodl o zisku tří bodů pro Luhačovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (trenér): K marodům nám ještě v týdnu přibyl Paleček. S tím torzem jsme chtěli urvat bod, ale i to bylo dnes nad naše síly. V prvním poločase se zaskvěli oba brankáři, když my jsme měli jeden a půl šance, soupeř čtyři. Po přestávce Luhačovice potrestaly naše individuální chyby a naši nevyzrálost. Celkově jsme měli za zápas tři možnosti, jak dát branku, soupeř dvakrát tolik a vyhrál zaslouženě. Při troše štěstí a jiné konstelaci jsme mohli urvat bod. Kluci dnes bojovali, makali, snažili se. V tom jim nemůžu a ani nemám moc co vytknout, ale ani to dnes nestačilo.




Místo: Vigantice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: HOUŠŤ Jan - KONEČNÝ Bronislav, LIŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.