3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov i v deseti vyválčil v Napajedlech bod a může slavit postup do divize


Branky


0

Napajedla chtěla v domácím zápase proti Holešovu zabojovat o body potřebné k záchraně. Už ve 4. minutě poslal domácí do vedení Škrabal, ale za hosty vyrovnal Polomík. Na konci prvního poločasu vrátil domácím vedení Bejtkovský, ale hosté i v deseti lidech ve druhém poločase dokázali znovu vyrovnat díky proměněné penaltě Roubalíka. Jeden bod navíc získaly v penaltách Napajedla, Holešov ale i tak může slavit výhru v soutěži a postup do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Jedna z posledních možností domácího týmu přiblížit se záchraně se vyvíjela dobře. Již ve 4. minutě otevřely Napajedla skóre zápasu, prosadil se Marek Škrabal – 1:0. První poločas se hra přelévala z jedné strany na druhou, s větší převahou hostů, která skončila vyrovnávací brankou po půl hodině hry, kdy skóroval Patrik Polomík. Důležitý moment zápasu se odehrál na konci prvního poločasu, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Michael Palík. Domácí jeho faul ihned potrestali. Z přímého kopu se nádhernou střelou zaskvěl domácí kapitán Marek Bejtkovský – 2:1.

 

 

Druhý poločas chtěli domácí v poklidu uhrát a využít své početní převahy, což se jim ale nepovedlo. Hned po deseti minutách hry dostali hosté šanci zahrávat pokutový kop. Tuto činnost má v Holešově na starosti Milan Roubalík a i proti Napajedlům se z penalty nemýlil – 2:2. Do konce poločasu domácí nedokázali využít výhodu jednoho muže v poli a utkání dospělo k penaltovým kopům. V těch byli lepší domácí, kteří si tak v cestě za záchranou připsali jeden důležitý bod navíc. Holešov už v této chvíli ale další body příliš nepotřeboval, neboť právě tento jeden bod zajistil lídrovi tabulky postup do vyšší soutěže. Tento historický úspěch může Holešov slavit dvě kola před koncem soutěže. Napajedla se i přes zisk dvou bodů stále nacházejí na sestupové předposlední příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Roman Leitner (trenér): Hráli jsme s prvním mužstvem tabulky a myslím si, že jsme odehráli dobrý zápas. Chtěli jsme bodovat za 3 body, ale bereme 2. I tak musím kluky pochválit, protože v takovém horku odmakali zápas a jezdili po zadku. Jestli v takovém stylu odehrajeme zbylé dvě utkání, tak se zachráníme.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - F. Ouroda [-] , P. Ratiborský [-] , O. Žáček [-] , P. Koutník [-] (46. T. Hejda [-] ) , Z. Zimčík [-] (82. O. Haša [-] ) , M. Škrabal [-] (70. J. Leitner [-] ) , K. Havránek [-] , M. Zapletal [-] , M. Drga [-] , M. Bejtkovský [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Palík [-] - M. Charuza [-] , A. Lomaka [-] (70. J. Barták [-] ) , T. Münster [-] , M. Olša [-] (90. A. Vymětal [-] ) , M. Bačík [-] , P. Polomík [-] (78. R. Pumprla [-] ) , L. Marek [-] , M. Roubalík [-] , V. Matulík [-]

ŽK: 12. M. Bejtkovský , 16. O. Žáček , 36. F. Ouroda - 19. M. Palík , 70. V. Matulík , 85. R. Pumprla , 87. M. Charuza , 87. L. Marek , 89. R. Janalík . ČK: 44. M. Palík .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - ŠVACH Petr, SMIRNOV Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.