Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná překvapila v Boršicích a veze tři body


Branky


0

Štítná zvládla důležitý boj na hřišti Boršic a trochu překvapivě získala tři body. Hosté se brzy ujali vedení brankou Hrnčiříka a na konci prvního poločasu přidal druhou branku Tomáš Vaculík. Boršice po celý zápas nedokázaly najít recept na pevnou obranu Štítné v čele s brankářem Pavlem Vaculíkem. Třetí gól Štítné a svůj druhý v zápase trefil v 62. minutě Tomáš Vaculík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Již v 5. minutě šla Štítná do vedení. Po sérii soubojů a nepřesných přihrávek na hranici šestnáctky přišel přesný centr Jaroslava Lišky přímo na hlavu Jana Hrnčiříka, který dostal míč do sítě – 0:1. Tato  branka domácí zmrazila, i když měli územní převahu, žádné gólové šance si vytvořit nedokázali. Hosté podnikali rychlé protiútoky. Na konci prvního poločasu zastavil jeden z nich Miroslav Hromada jen za cenu žluté karty. Z následného nákopu se míč po hlavičkovém souboji odrazil před Tomáše Vaculíka, který zamířil přesně k tyči, a hosté vedli 0:2.

 

 Do druhého poločasu domácí nastoupili jako vyměnění. Ve 48. minutě Kopčilovu bombu reflexivně vyrazil brankář Pavel Vaculík a následnou dorážku zablokovali obránci. V 53. minutě se sám před brankářem ocitl Filipský, ovšem Vaculík byl opět na místě. V 62. minutě přišla pravděpodobně rozhodující branka zápasu. Hostující Roman Šimoník u lajny bravurně obešel obránce a přízemním centrem našel před bránou nohu Tomáš Vaculíka, který poslal míč do sítě – 0:3. Další domácí snaha nevedla ke snížení, protože hosté dobře bránili. Boršice navíc byly nuceny dohrávat zápas o deseti, protože za dvě žluté karty byl vyloučen Michal Groulík. Štítná si tak připsala trochu nečekaně tři body a v tabulce přeskočila hned dvojici týmů – Vigantice a Bystřici pod Hostýnem, nicméně ani z desátého místa nemá záchranu v soutěži jistou.



Ohlasy k zápasu



TJ Štítná nad Vláří
Štítná web: Štítná odehrála v Boršicích velmi dobrý zápas.Soupeře herně přehrávala a hlavně proměňovala své šance.Po vyloučení soupeře Štítná umě držela míč dál od své branky a zaslouženě vyhrála velmi důležitý zápas v boji o záchranu v soutěži. Hoši, děkujeme!



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Hromada [-] , L. Přikryl [-] , J. Zach [-] , J. Bartl [-] , M. Březina [-] (51. O. Vlček [-] ) , M. Dufek [-] , P. Filipský [-] , D. Kopčil [-] , M. Bělaška [-] , M. Groulík [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - D. Šenkeřík [-] (86. P. Krupík [-] ) , J. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , R. Šimoník [-] , J. Liška [-] , T. Chovančík [-] , P. Machuča [-] , P. Sloboda [-] , F. Liška [-] (78. L. Zvonek [-] ) , J. Ocelík [-]

ŽK: 13. M. Bělaška , 42. M. Hromada , 72. M. Groulík - 59. J. Ocelík . ČK: 74. M. Groulík .
Místo: Boršice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - KOSTELNÍK Tomáš, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.