Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí nasázelo Hutisku tuto sezonu už 11 gólů


Branky


0

Hutisko hrající v dobré formě hostilo v předehrávce na své půdě celek Hovězí. Domácí měli hostům co oplácet, v prvním soutěžním kole totiž na Kaštýle dostali pověstného kanára. Hutisko v zápase nebylo horší, ale góly dávali pouze Hověžané. Díky využitým brejkům a neproměněným šancím Hutiska zvítězilo Hovězí jednoznačně 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrthodině bylo rozhodnuto

Úvod utkání byl hodně divoký. První šanci měli domácí, ale nebezpečnou střelu k tyči dokázal brankář Rovenský vyrazit. Poté přišla zdrcující pětiminutovka Hovězí. V 9. minutě se po přihrávce Hromady dostal do samostatného úniku Ondřej Šrámek a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí se z této branky ani nestihli vzpamatovat a už prohrávali o dva góly. Trlica nádherným pasem vyslal do samostatného úniku Ondřeje Šrámka podruhé a ten ani tentokrát nezaváhal - 0:2. Za dalších pár chvil zahrávali hosté rohový kop. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Radek Kostka a přidal další branku hostů - 0:3. Na úvodní tři branky hostům stačily pouze čtyři minuty! Domácí však nesložili zbraně a snažili se s výsledkem něco udělat, dostali hosty pod tlak a začali se dostávat do šancí. Tu největší měli po půlhodině hry, kdy fauloval jeden z hostujících obránců ve vápně a kopala se penalta. Skvěle chytající Rovenský však vystihl směr střely Roberta Křenka a penaltu zlikvidoval. Další dramatická situace přišla hned vzápětí. Domácí kopali roh a Rovenský vyrážel míč v oblasti brankové čáry. Domácí se poté vehementně dožadovali branky. Podle rozhodčího však míč celým objemem brankovou čáru nepřešel a skóre se tedy neměnilo. V samotném závěru mohl hattrick dokonat Šrámek, ale v dalším samostatném úniku tentokrát pálil jen do brankáře. Hutisko se snažilo, bylo aktivní a svého soupeře tlačilo, góly však dávali pouze hosté, kterým báječně vycházela hra na protiútoky. 

Šrámek dokonal hattrick

I vstup do druhé půle vyšel hostům výborně. Nejdříve pálil těsně vedle Trlica. Chvíli po něm dokázal dovršit svůj hattrick Ondřej Šrámek, když po dalším rychlém brejku a samostatném úniku dokázal vstřelit další branku - 0:4. Domácí se i tak stále snažili s výsledkem něco udělat, ale proti obraně Hovězí v čele s výborným Rovenským jim prostě nebylo přáno. Kalich hořkosti si museli vypít až do dna, když těsně před koncem proklouzla domácímu brankáři Hrabčákovi mezi prsty střela Martin Štrbíka - 0:5. Hutisko tak i přes sympatický výkon utrpělo s Hovězím další debakl a hosté si odvezli domů všechny body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu: "Zápas vůbec neprobíhal tak, jak dopadl. My jsme Hovězí tlačili, ale oni dávali góly. Měli jsme šance na snížení, ale Robert Křenek neměl den, neproměnil penaltu a v dalších šancích ho vychytal brankář. Většinu času se hrálo na polovině Hovězí, ale jim bohužel vycházely rychlé brejky."

Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Podle výsledku se může zdát že to byla jednostranná záležitost, ale nebylo tomu tak. My jsme měli fantastický vstup do utkání, když nám vyšly 3 akce a brzy jsme vedli vysokým rozdílem. Domácí nás však poté zatlačili a dostávali se do šancí, dokonce kopali i penaltu, ale podržel nás Jirka Rovenský, který nás fantasticky držel celé utkání. V druhé půli to bylo podobné, my jsme dali hned na začátku další branku po rychlém breaku, ale hra byla vyrovnaná po většinu poločasu. Nakonec jsme vyhráli o 5 branek, což byl pro domácí možná až moc krutý výsledek."



Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] , R. Křenek [-] , M. Kubáň [-] (71. P. Košárek [-] ) , L. Poruba [-] - J. Koláček [-] , M. Talpa [-] (28. M. Adamec [-] ) , T. Kozák [-] (79. M. Zůbek [-] ) , J. Koláček [-] , D. Baroš [-] - R. Křenek [-]

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - T. Varaja [-] , M. Kučera [-] , R. Kučera [-] , R. Kostka [-] - T. Juřica [-] (57. J. Kašpar [-] ) , R. Šimčík [-] , M. Štrbík [-] , K. Trlica [-] (69. M. Blaha [-] ) , M. Hromada [-] - O. Šrámek [-]

ŽK: 25. T. Kozák , 25. K. Poledník - 31. T. Varaja .
Hráči zápasu: J. Rovenský , O. Šrámek .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Skalický Libor  - Gargulák, Nohavica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.