Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělou formu Zašové tentokrát odnesla Jablůnka


Branky


0

Ve skvělé formě hrající Zašová o víkendu očekávala na svém trávníku trápící se Jablůnku. Hostům se do sestavy vrátilo pár hráčů a na výkonu se to projevilo. Domácí však potvrdili výbornou formu, kterou pod novým trenérem Dohňanským mají, a s Jablůnkou si poradili nakonec jednoznačně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podzemný dostal Zašovou do vedení

Zašová vstoupila do zápasu aktivně, hráči si uvědomovali, že na svého dnešního soupeře mají a také se jim povedlo vstřelit úvodní gól, skóre otevřel Jakub Podzemný – 1:0. Po vstřelené brance se hra vyrovnala, Jablůnka začala mít mírně navrch, ale srovnat nedokázala. Do šaten tak mířili spokojenější domácí hráči.

Druhá branka Zašové dostala hosty do kolen

Hosté v druhém dějství nedokázali navázat na slibný výkon z prvního poločasu a výrazně Zašové utkání ulehčili. Domácí měli chvílemi až drtivý tlak, ale hostům se dařilo dobře bránit. Poté ovšem přišla 59. minuta, ke střele se dostal Ondřej Petřek a bylo to 2:0 pro Zašovou. Jablůnka se po této brance sesypala, začala chybovat a přestala stíhat. Toho Zašová dokázala využít a o malou chvíli později přidala třetí branku po střele Jana Sekyry – 3:0. Hosté nevěděli, kde jim hlavy stojí a o deset minut později inkasovali počtvrté, hlavou se trefil Jakub Telecký – 4:0. Domácí předváděli krásné kombinace a pohledné akce a z jedné z nich se jim také podařilo vstřelit pátý gól, podruhé v utkání se do statistik zapsal Jan Sekyra – 5:0. Jablůnce se nakonec podařil vstřelit čestný gól, prohru lehce zmírnil brankou Radek Čotek – 5:1. Domácí málem bleskově zareagovali, Ondřej Petřek zahlédl vyběhnutého Koleníka a pokusil se jej z dobrých 40 metrů přelobovat, krásný pokus však skončil na tyči. Zašová byla zejména v druhém poločase dominantní a nakonec zvítězila vysoko 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Zašová
Dušan Dohňanský - trenér: "V první půlce jsme byli velice aktivní, ale po gólu Podzemného hosté hru vyrovnali a začali hrát dobře. Druhý poločas se však odehrával naopak, měli jsme tlak, chtěli jsme přidat druhou branku, ale hosté poctivě bránili. Ale po druhém gólu se Jablůnka sesypala, přestala hrát a nám to tam začalo padat po krásných akcích. Nakonec jsem využil i všechna střídání, aby si zahráli i náhradníci."




Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - J. Podzemný [-] (85. M. Hrbáček [-] ) , J. Šuler [-] , B. Trtík [-] (77. R. Krůpa [-] ) , J. Sekyra [-] - J. Telecký [-] , T. Vilém [-] (71. J. Pavlica [-] ) , O. Petřek [-] , J. Chlevišťan [-] - J. Pobořil [-] (74. A. Maleňák [-] ) , B. Černobila [-] (46. M. Štěpán [-] )

FK Jablůnka
V. Koleník [-] - P. Brodek [-] , M. Václavík [-] (72. M. Tomšej [-] ) , P. Sehnal [-] , R. Tomeček [-] - P. Nikodem [-] , J. Orság [-] , V. Suchockij [-] (75. M. Holý [-] ) , J. Smílek [-] , R. Biel [-] - A. Vyškovský [-] (79. R. Čotek [-] )

ŽK: 82. O. Petřek .
Hráči zápasu: J. Sekyra .
Místo: Zašová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mičkal Karel  - Dospěl, Švec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.