Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína naložila Ratiboři kanára


Branky


0

Ve 14. kole přivítala silná Lhota u Vsetína Ratiboř. Hostům se v posledních týdnech vůbec nedaří, což se také projevuje na výsledcích. To domácí mužstvo má dobrou formu, kterou potvrdilo i proti mladému celku z Ratiboře, výsledek 6:0 mluví za vše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí výborně využili rohové kopy Zgarby

Domácí vstoupili do utkání výborně a hned v 8. minutě otevřeli skóre. Roh kapitána Zgarby si našel Aleš Válek, který hlavou poslal Lhotu do vedení – 1:0. O sedm minut později šli domácí do dvoubrankového vedení, tentokrát se po dalším rohu Zgarby prosadil v následné skrumáži kanonýr Ondřej Lukáč – 2:0. Hosté si vypracovali pouze jeden nadějný centr, který však ve vápně nikoho nenašel, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro Lhotu.

Domácí nakonec nasázeli šest branek

I úvod druhé půle vyšel Lhotě na jedničku. Po pěkné kombinaci mezi Doleželem, Lukáčem a Válkem se do zakončení dostal Martin Růžička, jenž povedeným lobem překonal Galetu potřetí – 3:0. Lhota byla jednoznačně lepším mužstvem a Ratiboř do ničeho nepouštěla. V 68. minutě se Lhota dostala do čtyřbrankového trháku, po levé straně unikl Jančina, který následně přihrávkou pod sebe našel Ondřeje Zeťáka a ten se placírkou nemýlil – 4:0. Neuběhly ani dvě minuty a náskok domácích byl ještě větší, po centru z pravé strany se podruhé v zápase trefil Ondřej Lukáč – 5:0. Domácí se fotbalem bavili a nakonec přidali ještě jednu branku, když se ranou do šibenice zaslouženě trefil Daniel Zgarba – 6:0. Ratiboř na Lhotu vůbec nestačila a nakonec si z Lhoty odvezla kanára. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Na začátku jsme výborně zabrali, dali jsme rychlé branky, ale poté jsme trochu polevili. Po poločase už to bylo jednoznačné."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
J. Špalek [-] - O. Blažek [-] , T. Juřica [-] (67. O. Zeťák [-] ) , P. Kulhaj [-] (19. M. Růžička [-] ) , D. Jančina [-] - D. Zgarba [-] , J. Čala [-] , D. Vráblík [-] , J. Doležel [-] - A. Válek [-] (70. I. Jakubo [-] ) , O. Lukáč [-]

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - J. Burdík [-] , R. Pařenica [-] , D. Husička [-] (46. J. Mynařík [-] ) , P. Mynařík [-] - R. Bernát [-] , L. Bambušek [-] , M. Děckuláček [-] , F. Zubík [-] (51. D. Zbožínek [-] ) - T. Adámek [-] (46. A. Machálek [-] ) , J. Mikula [-]

ŽK: 37. J. Čala , 48. O. Lukáč - 31. R. Bernát , 35. M. Děckuláček .
Hráči zápasu: O. Lukáč .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Katrňák Milan - Němec, Tymrák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.