3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlov díky skvělému úvodu porazil Hrachovec


Branky


6. P. Fila , 12. J. Hajda , 16. J. Hajda
0

Prlov má obrovskou fazonu, kterou chtěl v posledním zápase před zimní pauzou potvrdit proti Hrachovci. Hosté v poslední době nehrají špatně, ale jejich výsledky připomínají horskou dráhu. Hosté byli lepším mužstvem, ale góly dávali pouze domácí, kteří měli už v 19. minutě pohodlný náskok 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hajda musel být po dvou brankách vystřídán

Domácí výborně vstoupili do utkání a již v 6. minutě se ujali vedení po hlavičce Patrika Fily – 1:0. Následující minuty patřily prlovskému Jaroslavu Hajdovi, který nejprve ve 12. minutě zužitkoval dlouhý pas Františáka, aby hned v 16. minutě hezkou střelou přidal další gól domácích – 3:0. Po těchto krásných fotbalových momentech pro něj bohužel utkání předčasně skončilo po půlhodině hry, kdy musel střídat pro zranění. Po jeho odchodu se obraz hry změnil a hosté se pomalu začínali dostávat do utkání. Do poločasu se však již nic podstatného nestalo.

Hrachovci nebylo přáno

Druhý poločas začal obrovskou šancí hostů, kteří nastřelili břevno Zvonkovy branky. Zápas již v druhé půli nepřinesl mnoho fotbalových momentů. Hrachovec byl v druhém poločase mnohem lepším týmem, zamkl svého soupeře, snažil se vstřelit branku, která by jej vrátila do utkání, ale domácí jej pozorným bráněním nepouštěli k ohrožení branky. V závěru pak ještě domácí Petr Novosad po centru ze strany v obrovské šanci trefil pouze hostujícího brankáře Brázdila. Prlov tak doma potvrdil výbornou formu ze závěru podzimu a vyhrál 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - záložník: "Vstoupili jsme do zápasu výborně a hlavou Fily jsme se dostali do vedení. To poté potvrdil dvěma góly Hajda, který však musel být kvůli zranění vystřídán. Hosté se poté začali dostávat do hry, ale do velkých šancí jsme je až na nastřelené břevno nepouštěli. Potvrdili jsme formu a zaslouženě vyhráli."

SK Hrachovec
Dušan Janošek - trenér: "Totálně jsme zaspali začátek zápasu a brzo jsme prohrávali 3:0. Od té doby jsme je zamkli, ale nebyli jsme schopní dát gól. Trefili jsme břevno, potom balon poskakoval na čáře. V poli jsme byli lepší, ale před brankou jsme neschopní. Domácí měli snad jen čtyři šance a dali tři góly. Historie se však neptá."



Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - O. Sláčík [-] , F. Trlica [-] , M. Sochora [-] , P. Šťastný [-] - M. Haboň [-] (79. J. Mynář [-] ) , P. Sláčík [-] (90. J. Sláčik [-] ) , P. Novosad [-] , P. Fila [-] - J. Hajda [-] (26. L. Štach [-] ) , V. Františák [-] (85. R. Šíma [-] )

SK Hrachovec
T. Brázdil [-] - M. Vaigl [-] , V. Zahradníček [-] (58. R. Ondroušek [-] ) , T. Tureček [-] , V. Baroš [-] - D. Varga [-] , P. Melichařík [-] (46. D. Miškařík [-] ) , M. Jež [-] , D. Volek [-] - M. Orság [-] , M. Baran [-]

Hráči zápasu: J. Hajda .
Místo: Prlov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nuc Jiří - Stodůlka, Žniva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.