T. Kovář 36.
R. Chmela 42. (p.)
R. Chmela 90.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji třetího se čtvrtým uspěla Francovka


Branky


36. T. Kovář , 42. R. Chmela (p.) , 90. R. Chmela - 83. J. Vašek
0

Ve Francově Lhotě jsme v neděli byli svědky utkání mezi třetím a čtvrtým v tabulce, Francova Lhota totiž hostila třetí Prostřední Bečvu. Domácí ukázali lepší kompaktnost a sehranost a svého soka porazili zaslouženě 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šla Lhota

Domácí mužstvo začalo utkání náporem, ale nepodařilo se mu vstřelit veledůležitou úvodní branku zápasu. Hosté začali vlažně, nemohli se dostat do tempa a příliš toho nepředvedli. Skóre otevřel až ve 36. minutě osmnáctiletý dorostenec Tomáš Kovář – 1:0, který tak poprvé překonal hostujícího gólmana Jurajdu. Tento stav však netrval příliš dlouho, ve 41. minutě došlo k faulu v pokutovém území hostů, následné penalty se ujal Radek Chmela, jenž se nemýlil – 2:0. Do šaten tak odcházeli v mnohem lepším naladění domácí hráči.

Pojišťující branku přidal Chmela

Ve druhém poločase hosté začali svého soupeře tlačit, ale ze svého velkého náporu nedokázali nic vytěžit. Už se zdálo, že sto padesát fanoušků přihlížejících tomuto zápasu další gól neuvidí, ale opak byl pravdou. Psala se 83. minuta, domácí propadli v obranné fázi a hostům vykřesal gólem naději Jakub Vašek - 2:1. Prostřední Bečva doufala, že se jí podaří alespoň vyrovnat, jenže pojišťující branku přidali domácí. Po faulu se trestného kopu v 90. minutě ujal Radek Chmela, který krásnou střelou i s přispěním ne příliš povedeného zákroku brankáře Jurajdy zvýšil na 3:1. V domácím táboře tak bylo velice veselo a není divu, domácí zaslouženě zvítězili 3:1 a poskočili na průběžnou 4. příčku soutěžní tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Začátek jara jsme zahájili výhrou nad možným aspirantem na postup. Začali jsme náporem, ale nedokázali jsme vlažným hostům vstřelit gól, to se povedlo až dorostenci Kovářovi. V druhé půli nás hosté zmáčkli a dočkali se snížení, Chmela ale z přímého kopu rozhodl. Byli jsme celý zápas lepším týmem a zaslouženě zvítězili."




Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - R. Matušinec [-] , M. Mňačko [-] (46. J. Naiser [-] ) , M. Kuriš [-] (13. J. Kořenek [-] ) , L. Šipinka [-] , L. Filák [-] , O. Filák [-] , M. Rösner [-] , P. Pukýš [-] (18. T. Kovář [-] ) , R. Chmela [-] , O. Mikulín [-]

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - J. Ondryáš [-] , P. Tomčány [-] , L. Křenek st. [-] (71. V. Fiurášek [-] ) , J. Vašek [-] , M. Fiurášek [-] , L. Křenek [-] , M. Polášek [-] , P. Kubáň [-] , R. Petřek [-] , R. Balejík [-] (67. L. Juroška [-] )

ŽK: 61. L. Šipinka - 44. M. Fiurášek , 61. L. Křenek .
Hráči zápasu: R. Chmela .
Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 150. Rozhodčí: VESELÝ Michal - BAMBUCH Josef (N), FIURÁŠEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.