3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko urhálo dva body


Branky


0

V 15. kole se na Hutisku odehrál souboj mezi tabulkovými sousedy, místní Hutisko přivítalo na svém hřišti Prlov. Hosté po nezdařilém začátku ročníku začali stoupat tabulkou a překvapovat nejednoho soupeře. To Hutisko se na podzim potýkalo s několika zraněními, což výrazně ovlivnilo jeho herní počínání. V nedělním utkání se nakonec více radovali domácí, kteří si připsali dva body za výhru na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křenek poslal Hutisko dvakrát do vedení

Ačkoli skončila dlouhá zimní přestávka, na domácím trávníku se vůbec neprojevila. Terén byl fantasticky připraven, přesto na obou stranách docházelo od začátku k mnoha nepřesnostem. Diváci viděli ne příliš technický fotbal s malým počtem šancí. Hutišťané vyčnívali proti prlovským technikům zejména svou bojovností a důrazem. Na úvodní branku se nečekalo příliš dlouho, hned ve třetí minutě se prosadil po centru Fiuráška z křídla kanonýr Robert Křenek – 1:0. Domácí tým si náskok neužíval příliš dlouho, o sedm minut později vyslal Františák po chybě v obraně domácích do šance Břetislava Zíchu, jenž nezaváhal a překonal Majera – 1:1. Hutisku se však podařilo ještě jednou odskočit na rozdíl jedné branky, podruhé v zápase se totiž po zaváhání Zvonka trefil Robert Křenek – 2:1. 

Těsně před koncem vyrovnal Sochora

Hosté rozhodně nechtěli na Hutisku prohrát, tlačili se za vyrovnáním, měli převahu, ale byli to domácí, kteří mohli navýšit svůj náskok. Po faulu v pokutovém území se k penaltě postavil Miroslav Baroš, avšak brankář Zvonek jeho pokus pokryl a vykřesal tak Prlovu naději na vyrovnání. Což se nakonec povedlo. V 87. minutě skončila standardní situace u Miroslava Sochory a bylo srovnáno – 2:2. Těsně před konce mohli hosté přidat rozhodující branku, ale Sochora namířil svou hlavičku do tyče. Zápas tak musel rozhodnout penaltový rozstřel. 

Penalty rozhodla 9. série

Penalty nabídly ohromné množství branek, na obou stranách proměnili téměř všichni, rozhodnutí přišlo až v 9. sérii, kdy Prlov nastřelil břevno, a tak bod navíc zůstal na Hutisku.  



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler: "Zápas byl vyrovnaný, Hutisko vedlo 1:0, hosté ale po chybě v obraně vyrovnali. Domácí se znovu dostali do vedení, gólman si po centru do vápna zařval, ale míč mu vypadl a Křenek dorážel do brány. Hutisko mělo převahu, Fiurášek nastřelil břevno, ale hostům se nakonec podařilo srovnat hlavou po pěkném náběhu. Na penalty vyhráli domácí 9:8, proměnili všichni až na posledního hráče Prlova."

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel klubu: "Bylo to takové typické první jarní utkání. Přestože se hrálo na výborně připraveném trávníku, bylo vidět mnoho nepřesností a nehrál se příliš technický fotbal. Domácí byli důraznější, my techničtější. V druhé půli jsme prohrávali 2:1, ale těsně před koncem jsme využili převahu a vyrovnali jsme. Ještě předtím nás však zachránil brankář Zvonek, který zmařil penaltu Hutiska. V závěru jsme mohli vyhrát, ale po hlavičce Sochory chyběly pouze centimetry. Na penalty padlo 17 branek v řadě, náš střelec ale trefil břevno a tím se zápas ukončil."



Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , M. Baroš [-] , L. Fiurášek [-] , R. Křenek [-] , M. Talpa [-] (74. J. Kramoliš [-] ) , L. Poruba [-] , R. Křenek [-] , M. Kubáň [-] (80. P. Kantor [-] ) , D. Baroš [-]

TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - P. Šťastný [-] , O. Sláčík [-] , F. Trlica [-] , M. Sochora [-] - P. Fila [-] , B. Zicha [-] , M. Papšík [-] (61. L. Štach [-] ) , P. Novosad [-] - J. Hajda [-] , V. Františák [-] (80. M. Černý [-] )

ŽK: 65. J. Koláček , 79. L. Poruba - 37. B. Zicha , 43. M. Papšík , 70. P. Šťastný , 89. F. Trlica .
Hráči zápasu: R. Křenek - M. Sochora .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 96. Rozhodčí: MALOTA Vladimír - ŽNIVA Lukáš, MIKOŠKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.