J. Burdík 66. (p.)
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka zvládla i další penaltový rozstřel


Branky


66. J. Burdík (p.) - 22. R. Trčka
0

Do Ratiboře přijela v rámci 15. kola Valašská Polanka. Dalo se očekávat vyrovnané utkání a také se tak stalo. V základní hrací době bylo skóre vyrovnané, a tak musely rozhodnout penalty. V těch se v této sezoně Valašské Polance daří a jinak tomu nebylo ani tentokrát, bod navíc si tak připsali Polančané. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Trčka

V Ratiboři se začalo zostra, od začátku byly hlavním faktorem hry osobní souboje, na základě jejich úspěchu měla více ze hry domácí Ratiboř, ale do brankové příležitosti se ani jeden celek ne a ne dostat. Až ve 12. minutě přišla pro početnou návštěvu v Ratiboři chvíle vzrušení, domácí Mynařík centroval do malého vápna Pařenicovi, ten trefil míč z první, ale k jeho smůle pouze do horní tyče Kolínkovy brány. Utkání nadále přinášelo plno osobních soubojů, ve 22. minutě byl však nedovoleně zastaven polanský hráč a k trestnému kopu se postavil Novák, jeho pokus brankář Galeta vyrazil, ale pouze na nohu kapitána Romana Trčky, jenž otevřel skóre utkání – 0:1. Domácí zahrozili v samotném závěru první půle, z voleje vypálil Kutěj, ale na pozorného Kolínka si nepřišel, první půli tak vyhráli hosté.

Z penalty zařídil vyrovnání Burdík

Obraz hry z první půle se přenesl i do té druhé s tím rozdílem, že počet brankových příležitostí klesl k bodu mrazu. I nadále byl k vidění bojovný a vyrovnaný fotbal a sudí Liška byl nucen vytáhnout i žluté karty. Klíčový okamžik nastal v 66. minutě, brankář Kolínek vyběhl z brány a ve snaze zastavit únik Zubíka domácího hráče fauloval, rozhodčí nařídil pokutový kop a Jaroslav Burdík s přehledem proměnil. Utkání tak dospělo až do penalt.

Bod k dobru putuje do Polanky

Penaltový rozstřel začali hráči hostů, první fajfku si připsal Stanislav Adámek. Domácí kontrolovali Pařenicou. Za Polančany se nemýlil také zkušený Filgas, naopak Děckuláček na Kolínka nevyzrál. Šafařík posunul Polančany blíže k dalšímu bodu a na straně Ratiboře tentokrát neselhal Machálek. Čtvrtou penaltu za Valašskou Polanku kopal David Ondra, s přehledem ji proměnil, a když na druhé straně selhal Zubík, bylo o druhém bodu jasno. Polančané si tak z Ratiboře odvezli dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "Hrálo se bojovné a vyrovnané utkání. Do první šance jsme se dostali my, ale Pařenica střílel do břevna. Poté kopali hosté přímý kop, který jsem vyrazil pouze k nohám dobíhajícího Trčky a bylo to 0:1. V 66. Minutě fauloval Kolínek Zubíka a Burdík proměnil pokutový kop. Střel na bránu moc nebylo, hrálo se spíše ve středu hřiště."

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler - vedoucí mužstva: "Bylo to velmi bojovné utkání. Náš výkon nebyl úplně optimální, hlavně co se týče osobních soubojů, přesto jsme se dostali do vedení a tušili jsme, že právě ten, kdo vstřelí první branku v utkání bude blízko k vítězství. Bohužel jsme ve druhé půli dostali vyrovnávací branku z penalty, jinak jsme domácí do větších šancí nepouštěli. Jsme rádi, že jsme znovu zvládli penalty a připsali si cenné dva body."



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - J. Mikula [-] , J. Ostřanský [-] , R. Pařenica [-] , Z. Blizňák [-] , M. Děckuláček [-] , J. Burdík [-] , R. Kutěj [-] (68. T. Adámek [-] ) , P. Mynařík [-] , F. Zubík [-] , A. Machálek [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - S. Adámek [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] , R. Trčka [-] - F. Maček [-] , M. Baran [-] (46. J. Řezníček [-] ) , D. Ondra [-] , J. Novák [-] (68. A. Zemánek [-] ) - L. Daněk [-] (78. A. Šafařík [-] ) , D. Maček [-] (61. O. Zbranek [-] ) -

ŽK: 46. M. Děckuláček , 67. F. Zubík - 50. R. Trčka .
Hráči zápasu: R. Trčka .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 77. Rozhodčí: LIŠKA Petr - ŠKRLA Jaroslav (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.