0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nevyhrála ani v druhém jarním kole, Hutisku doma podlehla 0:3


Branky


0

Lhota u Vsetína přivítala na svém hřišti Hutisko. Zápasy obou týmů v minulém kole došly až do penalt, tentokrát však na pokutový rozstřel nedošlo. Hutisko využilo své šance a zvítězilo jednoznačně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skórovali z rychlých protiútoků

Domácí vstoupili do tohoto utkání lépe. Lhota dominovala v úvodní čtvrt hodině, ve které však nedokázala vstřelit úvodní branku. Hutisko se od začátku zaměřovalo na pozornou a důraznou defenzivní hru a rychlé brejky. Skóre se poprvé měnilo v 16. minutě, po chybě Lhoty ve středu hřiště se dostali hosté do protiútoku, po centru z křídla se k zakončení dostal Marek Adamec, který prostřelil brankáře Smilka střelou k tyči – 0:1. Lhota byla vstřelenou brankou poněkud zaskočena a o necelých inkasovala podruhé. Po další chybě uprostřed hřiště založilo Hutisko brejk, na jehož konci byl zkušený matador Robert Křenek, jenž se zasekávačkou zbavil obránce a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Hosté tak vytěžili z minima maximum a do šaten šli v dobré náladě.

Majer udržel čisté konto

Lhota chtěla v druhé půli snížit nepříznivé skóre, ale nedařilo se jí. Domácí měli k dispozici několik standardních situací, se kterými si však neporadil obvykle skvěle zahrávající kapitán Daniel Zgarba. V 55. minutě Hutisko odskočilo na rozdíl tří gólů, po pokažené rozehrávce se řítil na Smilka osamocený Lukáš Fiurášek, který se nemýlil a brankou na 3:0 tak definitivně zhatil jakékoli naděje Lhoty na bodový zisk. Domácí mužstvo se dostalo k šancím z rohových kopů, brankáře Majera ale nepřekonalo. Hutisko si tak ze dvou těžkých jarních zápasů připsalo 5 bodů a vystoupalo už na pátou příčku v tabulce, Lhota u Vsetína klesla na sedmé místo. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Prvních patnáct minut jsme byli jasně lepší, Hutisko hrálo dobře defenzivně, hrozilo z brejků, které ale byly smrtelné. Hosté využili naše chyby ve středu hřiště a v rozehrávce. Měli jsme šance z rohů a trestňáků, ale buď jsme se minuli, nebo nás vychytal jejich brankář. Prostě se nám nedařilo."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - M. Karlík [-] (71. I. Jakubo [-] ) , F. Zimek [-] (30. D. Jančina [-] ) , P. Vojtíšek [-] , O. Zeťák [-] (71. M. Goláň [-] ) , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , D. Vráblík [-] , T. Juřica [-] , J. Doležel [-]

Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - M. Adamec [-] (64. O. Baroš [-] ) , J. Koláček [-] (81. P. Kantor [-] ) , T. Kozák [-] , M. Baroš [-] , L. Fiurášek [-] (61. M. Zůbek [-] ) , R. Křenek [-] , L. Poruba [-] , R. Křenek [-] , M. Kubáň [-] , D. Baroš [-]

ŽK: 18. F. Zimek - 71. J. Koláček , 75. M. Kubáň .
Hráči zápasu: M. Adamec , M. Majer .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 20. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - BRŠLICA Pavel, LUKÁŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.