2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko i v devíti dotáhlo zápas do vítězného konce


Branky


54. V. Františák (p.) , 89. M. Sochora - 12. P. Novák , 26. J. Novosad , 64. P. Svoboda
0

V Prlově se hrál velmi důrazný a agresivní fotbal. Přispěl k tomu také fakt, že oporami Lidečka jsou bratři Novosadové, kteří žijí v Pozděchově a jsou odchovanci prlovského fotbalu. S domácími hráči se tak velmi dobře znají a utkání tak mělo velký náboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák poslal Lidečko do vedení

Domácí vstoupili do utkání lépe, ale z úvodního náporu nedokázali nic vytěžit. Byli to naopak hosté, kteří hned ve 12. minutě využili špatného vyběhnutí brankáře Zvonka a Patrik Novák hlavou pohodlně skóroval – 0:1. Domácí inkasovaná branka přibrzdila a následující minuty byly hlavně o bojovnosti. Tam měli navrch hráči Lidečka. V prvním poločase se hosté prosadili ještě jednou, když se krásně trefil mladší z bratrů Novosadů Jan – 0:2. 

Domácí nedokázali využít početní výhodu

Prlovští se hned od úvodu druhého poločasu snažili nepříznivý stav otočit. Na rozdíl jediné branky se přiblížili po proměněném pokutovém kopu Václava Františáka v 54.minutě. Penaltě předcházela úmyslná ruka a následné vyloučení Číže, který na brankové čáře zaskakoval za svého brankáře. O pár minut později bylo pro hosty ještě hůře, protože byl po druhé žluté kartě vyloučen přemotivovaný Jaroslav Novosad. Prlovu se tak nabízela dlouhá dvojnásobná přesilovka a zdálo se, že vyrovnání nic nebrání. Domácí hráči ale najednou nevěděli, jak s nabídnutou šancí naložit a v následujících minutách nevěděli, co mají hrát. A tak to byli znovu hosté, kteří využili chybu v domácí obraně a zvýšili opět na rozdíl dvou branek, když síť za zády brankáře Zvonka rozvlnil Petr Svoboda – 1:3. Do konce zápasu tak Prlov stihnul již pouze snížit na konečných 2:3 hlavičkou Miroslava Sochory. V závěru pak ještě počet červených karet v utkání rozšířil domácí Zícha po dvou žlutých kartách ve dvou po sobě jdoucích minutách. Hosté si tak po bojovném výkonu odvezli z Prlova všechny tři body za výhru 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - jednatel: "Do zápasu jsme vstoupili lépe, ale nedokázali jsme z toho nic vytěžit, do vedení tak šli hosté. V druhém poločase jsme se snažili nepříznivé skóre zvrátit. Po dvou červených kartách Lidečka nám nic nebránilo k vyrovnání, ale najednou jsme nevěděli, co hrát. I přes vysoký počet karet nutno říci, že rozhodčí Radek Novák měl utkání pod kontrolou a všechny tresty byly uděleny přesně a správně."

SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu: "Tomuto zápasu nechybělo nic. Bylo bojovné, ale férové. Domácí mají výborný tým, navíc pomalu půlka jejich sestavy hrála v dorostu u nás v Lidečku. My jsme rádi za tři body z venku. Příští zápas nás čeká další derby s Francovkou. Mrzí nás ztráta dvou vyloučených hráčů, ale zkusíme si s touto skutečností poradit." "



Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Sochora [-] , F. Trlica [-] , O. Sláčík [-] , L. Štach [-] (59. M. Papšík [-] ) - P. Sláčík [-] (59. M. Černý [-] ) , P. Šťastný [-] , B. Zicha [-] , P. Fila [-] - V. Františák [-] (69. E. Ebel [-] ) , J. Hajda [-] (87. R. Štach [-] ) -

SK Lidečko
B. Hyžák [-] - R. Zezulka [-] , T. Františák [-] , P. Svoboda [-] (73. V. Ryza [-] ) , R. Čech [-] (87. P. Sekula [-] ) , R. Číž [-] , M. Filák [-] , J. Novosad [-] (85. Z. Havelka [-] ) , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-]

ŽK: 58. F. Trlica , 78. B. Zicha - 19. J. Novosad , 38. P. Novák . ČK: 79. B. Zicha - 53. R. Číž , 58. J. Novosad .
Hráči zápasu: J. Novosad .
Místo: Prlov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Radek - DOKOUPIL Tomáš, HOLBA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.