1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Partyzán okradl Lhotu o dva body


Branky


0

Další souboj mezi sousedy v tabulce byl k vidění ve Lhotě u Vsetína, domácí celek na svém hřišti přivítal Prlov. Oba celky v prvních dvou jarních kolech posbírali pouze jeden bod, a tak měli o motivaci postaráno. Vyrovnaný zápas došel do penalt, ve kterých byli šťastnější hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zgarba krásnou střelou vyrovnal

V prvním vzájemném utkání těchto dvou mužstev byla úspěšnější Lhota, který na prlovském trávníku zvítězila 2:1, hosté tak měli domácím rozhodně co oplácet. Na velice dobře připraveném terénu se od začátku zápasu hrál vyrovnaný fotbal, oba celky předváděly kvalitní hru. V první polovině první půle měli mírně navrch hosté, kteří se také dočkali prvního gólu, ve 24. minutě se po nastřeleném centru do vápna k míči dostal útočník Václav Františák a pohotovou střelou bodlem překonal Smilka – 0:1. Vedení hostům nevydrželo příliš dlouho. Ve 34. minutě se dlouhý centrovaný míč dostal k Ondřeji Lukáčovi, ten jej sklepl pod sebe na Daniela Zgarbu, jenž si jej navedl na střed a krásnou střelou i s pomocí tyčky vyrovnal – 1:1. Zajímavé první dějství tak skončilo remízou.

Základní hrací doba neměla vítěze

Druhý poločas probíhal v podobném duchu, jako ten první. Nehrál se vůbec špatný fotbal, obě mužstva si vypracovávala šance, ale skóre se nadále neměnilo. Blíže ke třem bodům měla nakonec Lhota u Vsetína, v 75. minutě zahrával Zgarba zkrácený roh, po kterém se do zakončení protlačil Blažek, ale ten mířil pouze do tyčky, z následné dorážky se mohl do střelecké listiny zapsat Kulhaj, ale tentokrát Zvonka zachránila horní tyč. Pět minut před koncem se do střelecké pozice dostal střelec vyrovnávací trefy Daniel Zgarba, ale jeho slabou střelu v poklidu zlikvidoval Zvonek hájící svatyni Prlova. Utkání došlo do penaltového rozstřelu.

Druhý bod si odvezl Prlov

V penaltách uspěli hosté, kteří proměnili čtyři z pěti svých pokusů, zatímco domácí dvakrát minuli branku. Bod k dobru tak putoval do Prlova. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Obě strany hrály dobrý fotbal, měli jsme šance, ale hosté také. Prlov hrál výborně, my jsme rozhodně nezklamali, ale nedokázali jsme proměnit své šance, a tak máme pouze bod.“"

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel klubu: "Byl to takový remízový zápas, na obou stranách byl dostatek šancí, hrál se kvalitní fotbal na pěkném hřišti. V první půli jsme byli ze začátku lepší, ale Lhota se krásnou vyrovnávací brankou dostala zpět do hry. V druhém poločase mohly oba týmy rozhodnout, musím uznat, že Lhota měla více šancí, ale my jsme to ustáli. V penaltách už to byla loterie."



Sestavy


FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - T. Juřica [-] , P. Kulhaj [-] , P. Orság [-] , P. Vojtíšek [-] (63. D. Jančina [-] ) , J. Doležel [-] (77. M. Karlík [-] ) , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , D. Vráblík [-] , O. Zeťák [-]

TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Černý [-] , L. Štach [-] (51. V. Juráň [-] ) , O. Sláčík [-] (67. P. Sláčík [-] ) , F. Trlica [-] , M. Sochora [-] - P. Novosad [-] , P. Šťastný [-] , P. Fila [-] - V. Františák [-] (57. E. Ebel [-] ) , J. Hajda [-] -

ŽK: 8. P. Vojtíšek , 22. P. Kulhaj , 66. T. Juřica - 14. O. Sláčík .
Hráči zápasu: D. Zgarba - R. Zvonek .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Katrňák Milan - MINARČÍK Michal, HOLBA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.