3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice neudržely vedení a v Ratiboři padly


Branky


0

Mladý celek Ratiboře na svém trávníku přivítal poslední Vizovice. Hosté se sice bleskově dostali do vedení, které jim však nevydrželo. Ratibořští zápas otočili a zaslouženě zvítězili 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hruzík bleskově otevřel gólový účet zápasu

Ratiboř měla před utkáním s Vizovicemi jasný cíl, trápící se poslední celek tabulky porazit a připsat si důležité tři body. To se nakonec povedlo, ale jednoduché to pro domácí rozhodně nebylo. Hned v první minutě dostali hosté příležitost k zahrávání rohového kopu, míč si na přední tyči našel nikým nehlídaný obránce Ondřej Hruzík, jenž překonal brankáře Galetu – 0:1. Ještě do konce první půle mohli domácí vyrovnat, ale Mikula zakončení hlavou namířil pouze do tyče. Do šaten se tak odešlo za stavu 0:1 pro Vizovice.

Zubík poslal domácí poprvé do vedení

Vizovičtí doufali, že svůj náskok udrží co nejdéle, to se ovšem nepovedlo. Hned po příchodu na hřiště totiž domácí srovnali krok, na centrovaný míč si naběhl útočník Josef Mikula, který hlavou překonal bezmocného gólmana Hrachového – 1:1. Hráči Ratiboře cítili, že mohou utkání zvrátit na svou stranu, a to se také povedlo. V 65. minutě vyslal na branku hostí krásnou střelu Filip Zubík a domácí rázem vedli – 2:1. Ratiboř byla lepší, ale další branka ne a ne přijít. Domácí se nakonec dočkali až těsně před koncem utkání. Vizovice zahrávali rohový kop, na který si dokonce naběhl brankář Hrachový, k míči se ale dostali domácí, jmenovitě Josef Mikula, jenž upaloval sám na prázdnou branku, touto šancí nepohrdl a zvýšil tak na konečných 3:1 pro Ratiboř. Domácí si tak připsali důležité tři body, Vizovice nedokázaly udržet vedení a na předposlední Jablůnku ztrácí tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "Hrálo se utkání, kde jsme měli mírně navrch, ale šance se vytvářely na obou stranách. Myslím si, že jsme odehráli dobré utkání a vítězství jsme si zasloužili."




Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - J. Mikula [-] , R. Pařenica [-] , T. Adámek [-] (88. M. Bogar [-] ) , Z. Blizňák [-] , M. Děckuláček [-] , J. Burdík [-] (46. M. Uhrin [-] ) , R. Kutěj [-] (57. J. Ostřanský [-] ) , P. Mynařík [-] , F. Zubík [-] (80. Z. Žabčík [-] ) , A. Machálek [-]

SK Vizovice
M. Hrachový [-] - J. Žažo [-] , J. Fuksa [-] , J. Adamuška [-] , O. Štěpaník [-] , O. Hruzík [-] (82. J. Pšenčík [-] ) , P. Kolařík [-] , V. Kulhánek [-] , R. Mikeska [-] , O. Polách [-] , M. Pšenčík [-]

ŽK: 17. A. Machálek .
Hráči zápasu: F. Zubík , J. Mikula .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘENEK Rostislav - STODŮLKA Renek, ŽMIJÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.