2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodly těsně před koncem Kateřinice


Branky


0

Šlágr kola se odehrál na kateřinickém hřišti, první celek tabulky z Kateřinic přivítal třetí Prostřední Bečvu. Vyrovnaný fotbal nakonec dovedli do úspěšného konce domácí, kteří zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sto diváků sledovalo bezbrankovou první půli

V Kateřinicích se utkaly dva týmy, které pomýšlejí na nejvyšší příčky v 1.B třídě. Od začátku zápasu se hrál fotbal ve vysokém tempu, obě mužstva si vypracovávala nadějné šance, ale brankáři drželi čistá konta. Sto přihlížejících diváků se v prvním poločase i přes atraktivní fotbal gólu nedočkalo, do šaten tak oba týmy odešly za bezbrankového stavu 0:0.

O rozhodnutí se z rohu postaral Ondra

První změna skóre přišla až v 57. minutě, Václav Peredarjuk elegantně přešel přes protihráče a krásnou střelou do šibenice překonal brankáře Jurajdu - 1:0. Domácí hráči se ale z úvodní branky zápasu neradovali příliš dlouho, o pouhých jedenáct minut později se totiž hostům podařilo vyrovnat. Prostřední Bečva vybojovala roh, po kterém se do zakončení dostal útočník Jakub Ondryáš, jenž i s nešťastným přispěním domácí obrany dostal míč za záda brankáře Rumana – 1:1. Kateřinice byly fotbalovější, ale ve svých šancích nedokázaly překonat brankáře Jurajdu. Zdálo se, že utkání dospěje až do pokutového rozstřelu, ovšem nakonec tomu tak nebylo. V 88. minutě zahrávali tentokrát rohový kop kateřiničtí, na který si naskočil obránce Zbyněk Ondra, jenž krásnou hlavičkou vrátil vedení na stranu domácích – 2:1. Zaskočená Prostřední Bečva už nedokázala do konce utkání srovnat, a tak si důležité tři body v boji o postup připsalo domácí mužstvo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč: "Hrál se zápas nahoru dolů, v prvním poločase byly šance na obou stranách, ale zůstaly neproměněny. Bečva byla obstojný soupeř, ale Kateřinice byly fotbalovější. Po opravdu těžkém zápase jsme zaslouženě zdolali Bečvu 2:1."




Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - J. Kuzník [-] , O. Kuzník [-] , Z. Ondra [-] , D. Husička [-] - O. Čtvrtníček [-] , M. Kovaříček [-] (89. L. Dančák [-] ) , P. Hrabica [-] (72. P. Vrba [-] ) , Š. Doležel [-] (74. M. Beňo [-] ) , V. Kotrla [-] (46. V. Blažek [-] ) - V. Peredarjuk [-] -

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , M. Polášek [-] , P. Kysučan [-] , P. Kubáň [-] - J. Vašek [-] (85. L. Juroška [-] ) , P. Tomčány [-] , M. Fiurášek [-] , L. Křenek [-] - J. Ondryáš [-] , L. Křenek st. [-] -

Hráči zápasu: Z. Ondra .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIKOŠKA Zdeněk - ŠKROBÁK Lukáš, DANČÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.