0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí splnilo povinnost, ve Vizovicích vyhrálo 2:0


Branky


0

Hovězí zavítalo na půdu Vizovic s jasným cílem, obrat poslední celek o tři body a zvítězit. To se nakonec povedlo, Vizovice svému soupeři podlehly 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šrámek se dostal do čela tabulky střelců

Hovězí se na jaře příliš nedaří. Celek, který rozhodně pomýšlí na postup do 1.A třídy na jaře nasbíral pouze tři z devíti možných bodů, na vedoucí Kateřinice tak před tímto kolem ztrácel devět bodů. Hosté nutně potřebovali zvítězit a také tak k zápasu přistoupili. Od začátku zápasu byli lepším týmem a hned v 9. minutě se dostali do vedení. Do zakončení se protlačil kanonýr Ondřej Šrámek, jenž elegantním lobem přes vyběhnuvšího brankáře otevřel skóre – 0:1. Pro útočníka hostí to byla již čtrnáctá trefa v této sezoně, díky níž se dostal do čela tabulky střelců 1.B třídy. Domácí mohli z ojedinělé akce vyrovnat, ale po chybě v rozehrávce nastřelili pouze spojnici Koňaříkovy svatyně. Na 2:0 mohl za Hovězí zvýšit Tkadlec, ale s jeho přímým kopem si brankář Vizovic poradil. Poločas tak skončil lépe pro hosty. 

Vedení navýšil Tkadlec

Vizovice nastoupily do druhé poloviny utkání dobře a rázem mohly srovnat, ale střela jednoho z hráčů skončila pouze na boční síti. Hovězí se podařilo přidat pojišťující druhou trefu v 64. minutě, na hranici vápna se uvolnil mladý Jaromír Tkadlec, jehož střelu obrana včetně brankáře propustila až do sítě – 0:2. Hovězí mohlo přidat další branky, ale trápilo se v koncovce. Neproměněné šance však hosty nemusely mrzet, díky brankám Šrámka a Tkadlece zvítězili 2:0. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Ve Vizovicích jsme do utkání vstoupili dobře a rychle se dostali do vedení. V dalším průběhu jsme si vytvářeli další šance a měli většinu zápasu převahu, ale finální fáze nám nevycházela podle představ. Klid na kopačky nám přinesla až druhá branka po hodině hry. Jsme taky moc rádi, že se nám konečně na jaře podařilo naplno bodovat."



Sestavy


SK Vizovice
M. Hrachový [-] - O. Krajča [-] , T. Světlík [-] (60. J. Pšenčík [-] ) , M. Pšenčík [-] (48. D. Sovják [-] ) , J. Žažo [-] , J. Fuksa [-] , O. Štěpaník [-] , P. Kolařík [-] , V. Kulhánek [-] , R. Mikeska [-] , J. Fusek [-]

Sokol Hovězí
M. Koňařík [-] - J. Kašpar [-] , M. Kučera [-] , R. Šimčík [-] (74. J. Zich [-] ) , T. Juřica [-] , R. Kučera [-] - T. Varaja [-] , M. Blaha [-] - O. Šrámek [-] - J. Tkadlec [-] , Z. Kostka [-]

ŽK: 59. R. Mikeska - 77. R. Kučera .
Hráči zápasu: M. Koňařík , O. Šrámek .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: NOVÁK Radek - KULHÁNEK Jaroslav (N), TKADLEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.