Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlovský útok se probral a Francovce nasázel pět banánů


Branky


0

Francova Lhota odcestovala v rámci 18. kola do nedalekého Prlova. Domácí chtěli konečně poprvé na jaře naplno bodovat a to se také povedlo. Zejména díky probuzení útočníků Prlov zvítězil 5:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vůbec nezvládli první půli

Prlov zaznamenal v druhé půli podzimu obrovský vzestup, když začal porážet jednoho soupeře za druhým. Na jaře to zatím nešlape podle představ, což by se dalo přičíst také nepříliš dobré formě útočníků. Ti se však konečně probrali v zápase právě proti Francově Lhotě, ale pojďme postupně. Na první branku diváci nemuseli dlouho čekat, v 7. minutě si nerozuměl hostující brankář s obráncem Filákem a byla z toho vlastní branka – 1:0. Tato branka Prlov nabudila k ještě lepšímu výkonu, který vedl k druhé brance v krátkém časovém sledu. Ve 14. minutě se k exekuci přímého kopu postavil Václav Františák, jenž překonal brankáře Spitzera – 2:0. O třináct minut později byl náskok domácích tříbrankový, po pěkné kombinaci se k zakončení dostal Jaroslav Hajda a Spitzer musel tahat míč ze sítě potřetí – 3:0. Hosté si museli připadat jak na kolotoči, protože neuběhly ani tři minuty a Prlov přidal další gól. Hajda obral o míč jednoho z obránců a krásnou přihrávkou vybídl ke skórování Václava Františáka – 4:0. 

Františák dokonal hattrick

Francova Lhota se nechtěla nechat zahanbit, a tak nastoupila do druhé půle v mnohem lepší formě. Hned v 54. minutě přišlo první snížení skóre, domácí obrana si vybrala slabší chvilku a Radek Chmela pohodlně zavěsil – 4:1. Hosté cítili šanci na ještě větší zdramatizování hry, a to se jim povedlo. O necelých deset minut později se přímo z trestného kopu prosadil Marek Kindl a náskok Partyzánů byl pouze dvougólový – 4:2. Hosté byli v laufu, vrhli vše do útoku, ale zapomínali na zadní vrátka, Spitzera však nedokázal překonat ani Sochora, ani Hajda, kteří mířili pouze do tyče. Domácí definitivně zlomili hostující odpor v 82. minutě, kdy třetím gólem do hostující branky završil hattrick Václav Františák – 5:2. Francovka nakonec ještě dohrávala v desíti, po druhé žluté kartě byl vyloučen Kindl. Domácí útočné duo Františák – Hajda konečně prokázalo svou kvalitu a zejména díky němu Prlov zvítězil 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel: "V Prlově byl v chladném odpoledni k vidění kvalitní ofenzivní fotbal s velkým množstvím šancí a branek. Soupeř nám úvod usnadnil vlastním gólem. Tento moment nás nabudil a v prvním poločase jsme předváděli útočný a kombinační fotbal. V poločase snů jsme vedli 4:0. Hostům přestávka prospěla, byla na nich snaha zkusit utkání zdramatizovat, to se jim také podařilo. Za nás vše uklidnil střelec Františák, který potřetí skóroval a definitivně domácí uklidnil. I přes chladné odpoledne domácí hráči své fanoušky zahřáli předvedenou hrou. Utkání velmi dobře řídil rozhodčí Jiří Nuc."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "První poločas jsme zaspali a v 7. minutě jsme prohrávali po vlastní brance Lukáše Filáka. Brzy to bylo 3:0 a po čtvrté brance jsme byli na ručník. V druhé půli snížil Chmela a z trestňáku Kindl, ale Františák dal na 5:2 a domácí už si to pohlídali."



Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - V. Juráň [-] (70. R. Štach [-] ) , M. Sochora [-] , O. Sláčík [-] , F. Trlica [-] - P. Fila [-] (88. P. Sláčík [-] ) , B. Zicha [-] , P. Šťastný [-] , P. Novosad [-] - V. Františák [-] (83. E. Ebel [-] ) , J. Hajda [-] (89. R. Šíma [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - M. Kindl [-] , R. Matušinec [-] (62. L. Matušinec [-] ) , Z. Kindl [-] , L. Šipinka [-] (56. J. Naiser [-] ) , L. Filák [-] , O. Filák [-] (46. T. Kovář [-] ) , M. Rösner [-] , P. Pukýš [-] , R. Chmela [-] , O. Mikulín [-]

ŽK: 19. P. Šťastný , 38. P. Novosad , 62. O. Sláčík - 40. M. Kindl , 45. R. Chmela , 48. M. Rösner , 57. J. Naiser . ČK: 86. M. Kindl .
Hráči zápasu: V. Františák , J. Hajda .
Místo: Prlov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NUC Jiří - KÝR František, BAMBUCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.