3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablůnka nestačila na Lidečko


Branky


0

Jablůnka po kontroverzním utkání s Hrachovcem zamířila na hřiště Lidečka. Domácí potvrdili roli favorita a Jablůnku porazili rozdílem třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili dvoubrankové vedení

Od první minuty bylo Lidečko pomalejší a nedůrazné v osobních soubojích. Jablůnka potřebuje v boji o záchranu body jako sůl a podle toho také hrála. Přesto se do první šance dostali domácí, Radim Gargulák ale Sedláčka nepřekonal. Hosté měli štěstí také při další možnosti Lidečka, když po rohovém kopu branku z bezprostřední blízkosti netrefil Patrik Novák. Jablůnka se po půl hodině dostala do velké šance, ale jeden z útočníků zvolil ne příliš efektivní zakončení. Lidečko využilo hostující zaváhání a dostalo se do vedení, po rohu a hlavičce Nováka se u zadní tyče nacházel nikým nehlídaný Tomáš Františák, jenž míč uklidil do brány – 1:0. O tři minuty později se k odraženému míči dostal Jaroslav Novosad a překonal Sedláčka podruhé v krátkém časovém sledu – 2:0.      

Svoboda se po příchodu do Lidečka trefil 5x ve 4 zápasech

Po poločasové přestávce domácí už hráli to, co potřebovali. Hosté se snažili, ale veškeré jejich výpady v pohodě hasil domácí brankář Roman Hyžák, který se do brány vrátil po delší době a vystřídal v ní svého mladšího bratra Bronislava. Lidečko udeřilo naposledy v 55. minutě, kdy se do zakončení dostal Petr Svoboda a svým pátým gólem v jarní části rozhodl tento zajímavý zápas – 3:0. Hosté už se do zbytku zápasu do ničeho nedostali a v Lidečku prohráli jednoznačně 0:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Tento zápas byl pro nás maximálně zajímavý a přínosný. Potvrdili jsme si jednu věc, že nikoho nemůžeme podcenit. Jablůnka u nás odehrála vynikající zápas a potrápila nás ve všech činnostech. Naše defenziva nebyla dnes ideální, ale vepředu jsme byli jednoznačně lepší. Těchto bodů si vážíme daleko víc, než z předchozích zápasů. Protože jsme se na ně opravdu hodně nadřeli. "




Sestavy


SK Lidečko
R. Hyžák [-] - R. Zezulka [-] (84. A. Hruboň [-] ) , T. Františák [-] , R. Gargulák [-] , P. Svoboda [-] (81. M. Gargulák [-] ) , R. Číž [-] , M. Filák [-] (66. Z. Havelka [-] ) , J. Novosad [-] , J. Novosad [-] (59. R. Čech [-] ) , P. Novák [-] , R. Buček [-]

FK Jablůnka
P. Sedláček [-] - R. Tomeček [-] , P. Brodek [-] , P. Sehnal [-] - J. Orság [-] (65. P. Nikodem [-] ) , V. Suchockij [-] (58. M. Václavík [-] ) , J. Smílek [-] (82. L. Pernický [-] ) , L. Hajný [-] , N. Němec [-] - L. Horák [-] , R. Biel [-]

ŽK: 64. R. Hyžák , 76. Z. Havelka - 6. V. Suchockij , 72. N. Němec .
Hráči zápasu: R. Hyžák .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - KULÍŠEK Zbyněk (N), SÝKORA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.