4:1
(2:1)
34. M. Pšenčík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko doma nezaváhalo s posledními Vizovicemi


Branky


12. R. Křenek , 40. Z. Porubský , 68. M. Zůbek , 87. M. Talpa - 34. M. Pšenčík (p.)
0

Hutisko na domácím hřišti neponechalo nic náhodě a s posledním týmem tabulky si poradilo jednoznačně 4:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyzněl lépe pro domácí

Hutisko zatím dokázalo na jaře bodovat v každém zápase a bodový zisk se očekával také v utkání s posledními Vizovicemi. Vizovice se trápí, naposled zvítězily ve 13. kole v Lidečku, a jsou tak beznadějně poslední. Domácí potvrzovali roli favorita hned od úvodu zápasu, ve 12. minutě si hosté nepohlídali domácího kanonýra Roberta Křenka, který otevřel skóre – 1:0. Vizovice nehrály špatně a i díky ne příliš přesvědčivému výkonu domácích byl první poločas vyrovnaný. V 34. minutě se hosté dočkali vyrovnání, po správně odpískaném faulu se pokutového kopu ujal Michal Pšenčík a bylo srovnáno – 1:1. Hutisku se však ještě do konce prvního poločasu podařilo vrátit vedení na svou stranu, když se hned ve své jarní premiéře trefil šestačtyřicetiletý Zdeněk Porubský – 2:1. 

Hutisko potvrdilo roli favorita

V druhém poločase už byl výkon domácího týmu lepší, hosté se nedostávali téměř do ničeho. V 68. minutě Hutisko odskočilo na rozdíl dvou branek, Hrachového tentokrát překonal Marek Zůbek – 3:1. Vizovice mohly snížit, ale hlavičkový pokus jednoho z hráčů dokázal zlikvidovat brankář Majer. Domácím se ještě před koncem utkání podařila vsítit jedna branka, definitivní tečku za utkáním totiž přidal Marek Talpa – 4:1. Hutisko potvrdilo roli favorita a poslední Vizovice porazilo 4:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Miroslav Baroš: "Na soupeře jsme se dobře připravili, nechtěli jsme jej podcenit. V prvním poločase nebyl náš výkon optimální, ale po přestávce už jsme soupeře do ničeho nepustili. Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Teď se těšíme na neděli, kdy odehrajeme derby na půdě Prostřední Bečvy."




Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - Z. Porubský [-] (75. M. Talpa [-] ) , J. Koláček [-] , T. Kozák [-] (70. M. Adamec [-] ) , R. Křenek [-] , M. Baroš [-] , L. Fiurášek [-] (60. M. Zůbek [-] ) , L. Poruba [-] , R. Křenek [-] (40. O. Baroš [-] ) , M. Kubáň [-] , D. Baroš [-]

SK Vizovice
M. Hrachový [-] - J. Hlava [-] (22. V. Jurečka [-] ) , T. Světlík [-] , O. Štěpaník [-] , O. Hruzík [-] , J. Žažo [-] , P. Kolařík [-] , V. Kulhánek [-] , M. Pšenčík [-] , R. Mikeska [-] (70. J. Pšenčík [-] ) , O. Polách [-]

ŽK: 38. T. Kozák - 8. P. Kolařík , 75. V. Jurečka .
Hráči zápasu: Z. Porubský .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VESELÝ Michal - RYBKA Ondřej, POLAŠTÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.